Желатин, 500г

ОписХарактеристикиПодібні товари
200 грн
Мінімальне замовлення: 0 шт.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
Умови оплати та доставки
Умови повернення та обміну

Повернення товару за рахунок покупця протягом 14 днів

Компанія здійснює повернення і обмін товару у відповідності із вимогами законодавства.
Повернення товару можливе протягом 14 днів після отримання.
Відповідно до чинного законодавства ви можете повернути товар належної якості або обміняти його, якщо:
- товар повністю укомплектований і збережена упаковка;
- збережені всі ярлики і маркування;
- товар зберігає товарний вигляд і свої споживчі властивості.

Товар можна оплатити онлайн:
Контактна інформація
+380 (98) 900-75-80показати+380 (98) 900-75-80 все+380 (98) 900-75-80 Менеджер з продажу Олена+380 (95) 892-46-19 Менеджер з продажу Наталія+380 (96) 800-75-03 Менеджер з постачання
Адреса: 33024, Україна, Рівненська обл., Рівне, вул. Соборна, 370в
Написати постачальнику
У магазині діє система знижок!
При разовій покупціНакопичувальна знижка
3% при замовленні від 2000 грн
5% при замовленні від 3000 грн
3% при суммі замовлень від 1000 грн
5% при суммі замовлень від 2000 грн
7% при суммі замовлень від 5000 грн

Опис

Харчовий желатин випускають в вигляді порошку, гранул або пластин без вираженого смаку чи запаху. Його виготовляють з кісткової та хрящової тканини, яку досить довго виварюють, поки вона не перетвориться в однорідну густу масу, яку потім висушують та подрібнюють. Желатин збільшується в об’ємі в воді при температурі 36 градусів і повністю розчиняється, якщо температура рідини становить 45 градусів.

В складі желатину є безліч корисних речовин, серед них гліцин, який допомагає контролювати роботу нервової системи і наповнює організм енергією. Лізин і пролін відповідають за синтез та регенерацію хряща. Також він містить алінін та інші амінокислоти.

Чому варто купити желатин?

Цей продукт має особливий склад і має безліч корисних властивостей:

  • Покращує роботу системи травлення, покриваючи шлункові стінки плівкою та мінімізуючи запальні процеси слизової.
  • Джерело колагену та білку, що робить його дуже корисним для шкіри, волосся та нігтів. Ефективний засіб профілактики від зморшок.
  • Зміцнює суглоби та зв’язки, допомагає при зрощенні переломів.
  • Стимулює діяльність мозку та нервової системи.
  • Нормалізує метаболізм.
  • Збільшує згортуваність крові.

Його часто використовують в медицині та косметології для різноманітних зовнішніх процедур — масок, аплікацій та компресів. Ціна желатину досить невелика, тому подібні процедури може дозволити собі кожна господиня.

В кулінарії желатин використовують для приготування:

  • заливних страв з м’яса та риби;
  • желе;
  • мусів;
  • киселю.

Якщо для ягідних та рибних страв радять використовувати більше желатину, то для фруктових та м’ясних краще взяти трохи менше, адже вони вже мають природні згущуючі речовини. Желатиновий порошок заливають водою і залишають при кімнатній температурі, поки він не набухне. Потім його підігрівають, періодично помішуючи до повного розчинення і вводять основний продукт. Готову рідину перемішують, остуджують і поміщають в холодильник.

Характеристики

Страна производства
Испания
Назначение
для десертов и фруктов, для мяса, для соусов
Тип
специи
Форма отпуска
на развес
Властивості
Без ГМО Безглютенові
Желатин, 500г

Відгуки

Поки немає відгуків
Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх