Куркума мелена преміум Міністерство спецій

Куркума мелена преміум Міністерство спецій

Куркума мелена преміум Міністерство Спецій від компанії МІНІСТЕРСТВО спецій - фото 1
235 ₴/кг
від 5 кг 215 ₴/кг
В наявності

Доставка

Можливість доставки післяплатою уточнюйте
Доставка "Укрпошта"
Самовивіз Безкоштовно
Доставка "Нова Пошта"
Показати всі 8 способів доставки

Оплата

Банківська картка (Liqpay)
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Оплата кур'єрові по м. Рівне
Оплата під час самовивезення по м. Рівне
Післяплата

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Куркума належить до сімейства імбирних і серед інших прянощів рослинного походження їй важко залишатись непоміченою, адже її видає характерний золотистий колір, який забарвлює інші продукти. Зі всієї рослини використовується лише корінь. Його спочатку висушують, а потім перемелюють, перетворюючи в потужний цілющий засіб, адже користь куркуми просто надзвичайна. З’явилась пряність вперше в Індії, де її використовували в якості барвнику, проте зараз вона знайшла застосування в кулінарії та медицині.

Хімічний склад пряності багатий на вітаміни С, В1, В2 та В3, йод, кальцій, залізо і фосфор. Куркумин, який містить корінь куркуми, здатен пригнічувати ріст та запобігати утворенню злоякісних клітин. Її здавна використовували в Аюрведі для очищення крові, а сучасна медицина підтвердила доцільність подібного використання наявністю властивостей, схожих на натуральні антибіотики.

Мелена куркума на кухні

 

Барвник, прянощі та ліки в одній спеції зробили цю спецію незамінною в багатьох кухнях. Це обов’язкова складова індійського, японського та інших варіантів карі, проте застосування куркуми в кулінарії не обмежується цим, її додають до:

  • рису;
  • бульйонів;
  • супів;
  • рибних та м’ясних страв;
  • омлетів;
  • страв з яєць;
  • масла;
  • соусів.

Цей чудовий харчовий барвник — справжня знахідка для кондитерів, адже вона не лише забарвлює страви в приємний жовтий колір, а й дозволяє збільшити термін зберігання.

До того ж застосування куркуми під час приготування страв зумовлено величезною користю приправи. Вона підсилює секрецію жовчі та допомагає нормалізувати травлення, надзвичайно ефективна для профілактики та лікування втрати апетиту, дискомфорту в шлунку, підвищеного метеоризму, здуття живота, нудоти та безлічі інших проблем травної системи.

Країна-виробник: Індія.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Виробник
Собственное производство
Країна виробництва
Індія
Призначення
для десертів і фруктів, для м'яса, для овочів, для плову, для птиці, для соусів
Тип
спеції
Вид
куркума (жовтий корінь)
Форма відпуску
на вагу
Властивості
Без ГМО Без солі