Агар агар Міністерство Спецій 100г

Агар агар Міністерство Спецій 100г

Агар агар Міністерство Спецій 100г від компанії МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - фото 1
250 ₴
В наявності

Доставка

Показати всі 6 способів доставки

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Іспанія
Призначення
для десертів і фруктів, для м'яса, для риби, для соусів
Тип
спеції
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
100 г
Упаковка
дой-пак
Властивості
Без ГМО Без солі

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Агар-агар — це натуральний згущувач і справжня знахідка для тих, хто шукає рослинний замінник желатину. Його отримують екстрагуючи бурі та червоні водорості, які ростуть в Білому морі та Тихому океані. Купити агар-агар можуть не лише вегетаріанці, а й звичайні прихильники здорового харчування, адже він згущує краще за желатин. Це безпечна харчова добавка, яку в харчовій індустрії позначають Е406. Її додають в різноманітні рідини, щоб зробити їх щільними та в’язкими.

Які властивості має спеція агар-агар

Згущувач складається з полісахаридів, серед яких галактоза, пентоза, агароза, агаропектин, ангірогалактоза, піровиноградова та глюкуронова кислоти. Він містить калій, магній, залізо, йод, марганець і клітковину.

Агар-агар — пробіотик, який сприяє розвитку корисних мікроорганізмів та покращує імунітет. Він не засвоюється організмом, а лише набухає в шлунку і потім, не розкладаючись, покидає його, попутно активізовуючи перистальтику кишківника. Подібні властивості дозволяють використовувати продукт як легке природне проносне, яке не викликає звикання та не вимиває корисні речовини з організму.

Він здатен виводити токсини та прискорює відновлення кишківника після отруєння. Ця харчова добавка нормалізує рівень глюкози, зв’язує та виводить надлишок холестерину. Сприяє очищенню печінки від шкідливих сполук, нормалізуючи та покращуючи її функціонування. Позаяк її добувають з водоростей, вона містить вдосталь йоду, тому агар-агар рекомендують вживати тим, хто страждає від йододефіциту.

Агар-агар в кулінарії

Харчова добавка зустрічається в вигляді:

  • порошку;
  • пластівців;
  • пластин;
  • стрічок.

В кулінарії її використовують для приготування молочних десертів, морозива, фруктових та ягідних желе, мармеладу, чізкейків, різноманітних тістечок та тортів. Агар-агар можна розчинити лише в теплій воді. 1 чайна ложка може згустити 1 склянку рідини. Як тільки розчин охолодиться до 35-40 градусів, він стає гелеподібним, продовжуючи гуснути при зниженні температури.

Країна виробник - Іспанія/Китай.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.