Агар агар 1200, 500г

ОписХарактеристикиПодібні товари
505 грн
Мінімальне замовлення: 0 шт.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
Умови оплати та доставки
Умови повернення та обміну

Повернення товару за рахунок покупця протягом 14 днів

Компанія здійснює повернення і обмін товару у відповідності із вимогами законодавства.
Повернення товару можливе протягом 14 днів після отримання.
Відповідно до чинного законодавства ви можете повернути товар належної якості або обміняти його, якщо:
- товар повністю укомплектований і збережена упаковка;
- збережені всі ярлики і маркування;
- товар зберігає товарний вигляд і свої споживчі властивості.

Товар можна оплатити онлайн:
Контактна інформація
+380 (98) 900-75-80показати+380 (98) 900-75-80 все+380 (98) 900-75-80 Менеджер з продажу Олена+380 (95) 892-46-19 Менеджер з продажу Наталія+380 (96) 800-75-03 Менеджер з постачання
Адреса: 33024, Україна, Рівненська обл., Рівне, вул. Соборна, 370в
Написати постачальнику
У магазині діє система знижок!
При разовій покупціНакопичувальна знижка
3% при замовленні від 2000 грн
5% при замовленні від 3000 грн
3% при суммі замовлень від 1000 грн
5% при суммі замовлень від 2000 грн
7% при суммі замовлень від 5000 грн

Опис

Агар-агар — це натуральний згущувач і справжня знахідка для тих, хто шукає рослинний замінник желатину. Його отримують екстрагуючи бурі та червоні водорості, які ростуть в Білому морі та Тихому океані. Купити агар-агар можуть не лише вегетаріанці, а й звичайні прихильники здорового харчування, адже він згущує краще за желатин. Це безпечна харчова добавка, яку в харчовій індустрії позначають Е406. Її додають в різноманітні рідини, щоб зробити їх щільними та в’язкими.

Які властивості має спеція агар-агар

Згущувач складається з полісахаридів, серед яких галактоза, пентоза, агароза, агаропектин, ангірогалактоза, піровиноградова та глюкуронова кислоти. Він містить калій, магній, залізо, йод, марганець і клітковину.

Агар-агар — пробіотик, який сприяє розвитку корисних мікроорганізмів та покращує імунітет. Він не засвоюється організмом, а лише набухає в шлунку і потім, не розкладаючись, покидає його, попутно активізовуючи перистальтику кишківника. Подібні властивості дозволяють використовувати продукт як легке природне проносне, яке не викликає звикання та не вимиває корисні речовини з організму.

Він здатен виводити токсини та прискорює відновлення кишківника після отруєння. Ця харчова добавка нормалізує рівень глюкози, зв’язує та виводить надлишок холестерину. Сприяє очищенню печінки від шкідливих сполук, нормалізуючи та покращуючи її функціонування. Позаяк її добувають з водоростей, вона містить вдосталь йоду, тому агар-агар рекомендують вживати тим, хто страждає від йододефіциту.

Агар-агар в кулінарії

Харчова добавка зустрічається в вигляді:

  • порошку;
  • пластівців;
  • пластин;
  • стрічок.

В кулінарії її використовують для приготування молочних десертів, морозива, фруктових та ягідних желе, мармеладу, чізкейків, різноманітних тістечок та тортів. Агар-агар можна розчинити лише в теплій воді. 1 чайна ложка може згустити 1 склянку рідини. Як тільки розчин охолодиться до 35-40 градусів, він стає гелеподібним, продовжуючи гуснути при зниженні температури.

Характеристики

Страна производства
Китай
Назначение
для десертов и фруктов, для мяса, для соусов
Тип
специи
Форма отпуска
на развес
Властивості
Без ГМО Органічні
Властивості
Вегетаріанські Безглютенові
Агар агар 1200, 500г

Відгуки

Поки немає відгуків
Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх