Желатин Міністерство спецій

Желатин Міністерство спецій

Желатин Міністерство Спецій ##от компании## МІНІСТЕРСТВО спецій - ##фото## 1
390 ₴/кг
від 5 кг 375 ₴/кг
Немає в наявності

Доставка

Можливість доставки післяплатою уточнюйте
Доставка "Укрпошта"
Самовивіз Безкоштовно
Доставка "Нова Пошта"
Показати всі 8 способів доставки

Оплата

Банківська картка (Liqpay)
Оплата на картку «Monobank»
Оплата на картку «Приватбанк»
Оплата на картку Visa, MasterCard, Maestro
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Показати всі 7 способів оплати

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Харчовий желатин випускають в вигляді порошку, гранул або пластин без вираженого смаку чи запаху. Його виготовляють з кісткової та хрящової тканини, яку досить довго виварюють, поки вона не перетвориться в однорідну густу масу, яку потім висушують та подрібнюють. Желатин збільшується в об’ємі в воді при температурі 36 градусів і повністю розчиняється, якщо температура рідини становить 45 градусів.

В складі желатину є безліч корисних речовин, серед них гліцин, який допомагає контролювати роботу нервової системи і наповнює організм енергією. Лізин і пролін відповідають за синтез та регенерацію хряща. Також він містить алінін та інші амінокислоти.

Чому варто купити желатин?

Цей продукт має особливий склад і має безліч корисних властивостей:

  • Покращує роботу системи травлення, покриваючи шлункові стінки плівкою та мінімізуючи запальні процеси слизової.
  • Джерело колагену та білку, що робить його дуже корисним для шкіри, волосся та нігтів. Ефективний засіб профілактики від зморшок.
  • Зміцнює суглоби та зв’язки, допомагає при зрощенні переломів.
  • Стимулює діяльність мозку та нервової системи.
  • Нормалізує метаболізм.
  • Збільшує згортуваність крові.

Його часто використовують в медицині та косметології для різноманітних зовнішніх процедур — масок, аплікацій та компресів. Ціна желатину досить невелика, тому подібні процедури може дозволити собі кожна господиня.

В кулінарії желатин використовують для приготування:

  • заливних страв з м’яса та риби;
  • желе;
  • мусів;
  • киселю.

Якщо для ягідних та рибних страв радять використовувати більше желатину, то для фруктових та м’ясних краще взяти трохи менше, адже вони вже мають природні згущуючі речовини. Желатиновий порошок заливають водою і залишають при кімнатній температурі, поки він не набухне. Потім його підігрівають, періодично помішуючи до повного розчинення і вводять основний продукт. Готову рідину перемішують, остуджують і поміщають в холодильник.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Виробник
Собственное производство
Країна виробництва
Іспанія
Призначення
для десертів і фруктів, для м'яса, для соусів
Тип
спеції
Форма відпуску
на вагу
Властивості
Без ГМО Безглютено