Приправа до овочів по корейськи, 500г

Приправа до овочів по корейськи, 500г

Приправа до овочів по корейськи, 500г від компанії МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - фото 1
160 ₴
В наявності

Доставка

Показати всі 6 способів доставки

Оплата

Характеристики

Країна виробництва
Україна
Призначення
для овочів
Тип
приправа
Вид
набір спецій
Форма відпуску
на вагу
Фасовка
500 г
Властивості
Без ГМО Без лактоз

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Корейська кухня з-поміж інших вирізняється неабиякою гостротою. Це і не дивно, адже при приготуванні страв корейці щедро додають туди прянощі, особливо червоний перець чилі – саме тому їхні страви мають ще й характерний червоно-помаранчевий колір.

Окрім гастрономічних і смакових причин такого тотального використання гострого перцю має ще й практичне пояснення: Корея – країна з теплим, вологим кліматом, а холодильники винайшли лише у минулому столітті. Саме чілі допомав корейцям довше зберігати продукти, починаючи з XVI століття, коли його завезли з Південної Америки португальці. Тоді навіть сформувався традиційний спосіб приготування місцевих страв, а поняття «смачний» і «гострий» в корейській мові стали означати одне й те ж саме.

Суміш прянощів для овочів по-корейськи незамінна для маринування овочів, при приготуванні традиційних корейських салатів. Також пряний смак і аромат цієї суміші роблять оптимальним її застосування і для виготовлення рибних пресервів.

СКЛАД: паприка, куркума, сіль, коріандр, перець чорний мелений, перець червоний мелений, часник, лавровий лист мелений та ін.

Рецепт моркви по-корейськи 

500 г моркви добре вимити, почистити, розрізати на 2 частини вздовж і натерти на спеціальній тертці тонкою соломкою. Посолити і добре вимішати. Залишити моркву на 15-20 хвилин, щоб морква дала сік.

Почистити і порізати тонкими кільцями 2 цибулини цибулю. Розігріти у 3 столові ложки рафінованої олії і обсмажити у ній цибулю протягом 3 хвилин. Вийняти цибулю з олії і відкласти, для салату вона не потрібна.

До моркви, що пустила сік (якщо його забагато, трішки злийте) влити 2 столові ложки оцту і всипати 2 чайні ложки приправи «Для овочів по-корейськи»  Добре перемішати, залити гарячою, але не киплячою олією, в якій смажилася цибуля, і ще раз вимішати. Поставити салат під гніт на 24 години в холод.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Супутні товари

Перець чорний горошок Міністерство спецій в Рівненській області от компании МИНИСТЕРСТВО СПЕЦИЙ
Хіт продажу
570 ₴/кг
540 ₴ від 5 кг
Перець чорний горошок Міністерство спецій
Куркума мелена преміум Міністерство спецій в Рівненській області от компании МИНИСТЕРСТВО СПЕЦИЙ
265 ₴/кг
235 ₴ від 5 кг
Куркума мелена преміум Міністерство спецій