Перець рожевий Міністерство спецій

Перець рожевий Міністерство спецій

Перець рожевий Міністерство спецій від компанії МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - фото 1
1 060 ₴/кг
980 ₴ від 5 кг
В наявності

Доставка

Показати всі 6 способів доставки

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Індія
Призначення
для м'яса, для напоїв, для овочів, для плову, для птиці, для риби, для соусів, для шашлику
Тип
спеції
Форма відпуску
на вагу
Властивості
Без ГМО Без солі

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Рожевий перець – один з різновидів перцю, що має солодкувато-перцевий м’який смак, з нотками анісу анісу, ментолу, родзинок, цитрусових та ялівцю. У силу свого м’якого смаку і аромату, а також відсутності пекучості, він підходить практично до всіх продуктів.

Щоб розкрити смак рожевого перцю рекомендують ягоди злегка підсушити на вогні, на сковороді без додавання масла. Також розкривається смак дужче у перемелених в млинку ягід. Причому додавати в страви рожевий мелений перець треба відразу після помелу.

Додають його до маринадів для м’ясних і рибних страв, розсолів, тушкованих овочів, різноманітних напоїв. Нерідко рожевий перець для надання кислинки додають в десерти.

Такий перець здатний благотворно діяти на процеси травлення і шлунково-кишковий тракт в цілому (його використовують в лікуванні діареї), покращувати роботу серцево-судинної системи. Крім цього, застосовують його при лікуванні подагри, ревматизму, різних видів артриту. Плоди рожевого перцю використовують і при виробництві ефірного масла. У косметичних і медичних цілях його потрібно застосовувати з великою обережністю, так як велика ймовірність отримання роздратування шкіри і прояви алергічної реакції.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.