Кунжут чорний Міністерство спецій
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Кунжут чорний – надзвичайно популярна спеція. Родом вона з далекої Африки, а перша згадка про дану пряність датується давньоєгипетським папірусом Еберса. Росте смакота в Індії, країнах Середземномор’я та Середньої Азії, Китаї.
Чорний кунжут має надзвичайно насичений та яскравий горіховий аромат та присмак. Це дуже корисний продукт, адже він являється антиоксидантом, допомагає очищуватись організму, уповільнює процеси старіння. Регулярне вживання цієї спеції позитивно впливає на імунітет, обмін речовин, стан шкіри. Його рекомендують використовувати як допоміжний засіб для лікування мастопатії, а також як «зберігач» молодості для жінок після 45-ти років.
Чорний кунжут застосовують у арабській, індійській, азіатській, мексиканській, південноамериканській кухнях. Його додають до м’яса, креветок, риби, десертів, різноманітних соусів та випічки. Без нього складно уявити суші, ролли, сашимі, козинакі, халву.
При використанні, аби розкрити смак краще, трохи підсушіть чорний кунжут на сухій сковорідці.
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.