Перець чорний горошок Міністерство спецій 200г
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Найпоширенішою, ба навіть класичною, пряністю вважається чорний перець. Його отримують із плодів деревоподібної ліани, які збирають, коли вони починають жовтіти або ще залишаються зеленими. Потім їх ферментують та висушують на сонці або в спеціальних печах, внаслідок чого горошини зменшуються, а їх оболонка стає темною, твердою та зморшкуватою. Багато кулінарів рекомендують купувати чорний перець горошком, оскільки саме в такому вигляді він максимально зберігає свій унікальний аромат та насичений смак. Батьківщиною перцю стало південно-західне узбережжя Індії, проте тепер його вирощують також у Таїланді, В’єтнамі, Камбоджі, Індонезії, Бразилії та Шрі-Ланці.
Що приховує чорний перець горошком?
У складі цієї прянощі можна знайти безліч вітамінів та антиоксидантів, таких як A, B, C, E, K та P, а також крохмаль, білок, піперін і ефірні масла. Вона допомагає позбавлятися шкідливих речовин і бактерій, сприяє поліпшенню травлення та стимулює апетит. Однак її також використовують при схудненні, оскільки зовнішній шар перчинок прискорює процес розщеплення жирових клітин.
Завдяки цим властивостям, а також характерному смаку та аромату, чорний перець активно застосовують у кулінарії. Його використовують у приготуванні:
- супів;
- соусів;
- маринадів для консервації;
- м’ясних та овочевих страв;
- салатів;
- маринованої, заливної та фаршированої риби;
- паштетів, копченостей, ковбас та фаршів;
- борошняних страв.
У деяких країнах його додають у випічку, а на Сході горошинки кладуть у чай. Ним часто надають смаку узвару, збитню та навіть деяким коктейлям.
Ми пропонуємо високоякісний перець із В’єтнаму, який зберігається з дотриманням усіх вимог у герметичному пакуванні, що допомагає зберегти його аромат і корисні властивості. Такий спосіб зберігання сприяє свіжості горошин чорного перцю та позитивно впливає на його смакові якості.
Країна походження: В'єтнам.
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.