Суміш до пряників імбирна Міністерство Спецій 200г

ОписХарактеристикиПодібні товари
100 грн
Мінімальне замовлення: 0 шт.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
Умови оплати та доставки
Умови повернення та обміну

Повернення товару за рахунок покупця протягом 14 днів

Компанія здійснює повернення і обмін товару у відповідності із вимогами законодавства.
Повернення товару можливе протягом 14 днів після отримання.
Відповідно до чинного законодавства ви можете повернути товар належної якості або обміняти його, якщо:
- товар повністю укомплектований і збережена упаковка;
- збережені всі ярлики і маркування;
- товар зберігає товарний вигляд і свої споживчі властивості.

Товар можна оплатити онлайн:
Контактна інформація
+380 (98) 900-75-80показати+380 (98) 900-75-80 все+380 (98) 900-75-80 Менеджер з продажу Олена+380 (95) 892-46-19 Менеджер з продажу Наталія+380 (96) 800-75-03 Менеджер з постачання
Адреса: 33024, Україна, Рівненська обл., Рівне, вул. Соборна, 370в
Написати постачальнику
У магазині діє система знижок!
При разовій покупціНакопичувальна знижка
3% при замовленні від 2000 грн
5% при замовленні від 3000 грн
3% при суммі замовлень від 1000 грн
5% при суммі замовлень від 2000 грн
7% при суммі замовлень від 5000 грн

Опис

Суміш для пряників "Імбирна" призначена для випікання імбирних пряників. Щоб надати кондитерським виробам яскраво виражений смак прянощів, необхідно додати значну кількість приправи у тісто.

Рецептів тіста для пряників є багато. Вони відрізняються тими чи іншими інгредієнтами і кулінарними шедеврами господинь.

Рекомендуємо використовувати на 1кг борошна 3-4 чайні ложки суміші.

Нехай смакує!

Характеристики

Производитель
Собственное производство
Страна производства
Украина
Назначение
для теста
Тип
специи
Вид
набор специй
Форма отпуска
в индивидуальных упаковках
Фасовка
200 г
Упаковка
дой-пак
Властивості
Без ГМО Органічні
Властивості
Вегетаріанські Безглютенові
Суміш до пряників імбирна Міністерство Спецій 200г

Відгуки

Поки немає відгуків
Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх