Кориця цейлонська палички Міністерство Спецій

Оптовые цены
Передзвоніть мені |
Умови оплати та доставки |
Умови повернення та обміну Повернення товару за рахунок покупця протягом 14 днів Компанія здійснює повернення і обмін товару у відповідності із вимогами законодавства.
|
При разовій покупці | Накопичувальна знижка |
3% при замовленні від 1000 грн 5% при замовленні від 2000 грн 7% при замовленні від 5000 грн | 3% при суммі замовлень від 1000 грн 5% при суммі замовлень від 2000 грн 7% при суммі замовлень від 5000 грн |
Опис
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Зараз у світі вирощується більше 60 різновидів кориці з сімейства лаврових. Але лише цейлонська кориця або Cinnamomum verum містить органічні об’єднання карбоніальної групи та має унікальні властивості. В ній є смоли, альдегіди, крохмаль, евгенол та дубильні сполуки, які протистоять різноманітним захворюванням.
Вона вважається надзвичайно ефективним засобом для пониження рівня цукру, що робить її справжньою знахідкою для діабетиків. Пряність покращує метаболізм глюкози аж в 20 разів, що значно покращує регулювання цукру, при цьому досить всього 1/5 чайної ложки, а це невелика дрібка.
Як правильно купити палички кориці?
Іноді замість цейлонської кориці зустрічається касія, яка має трошки гірші показники користі, тому, щоб придбати саме Cinnamomum verum, потрібно бути особливо уважним, для неї характерний:
- насиченіший аромат;
- більш виражений пекучий смак;
- світло-коричневий колір;
- крихка структура.
Саме цейлонський різновид прянощі має витончений, ніжний і просто чарівний аромат, який приніс рослині таку популярність. Її виготовляють з гілок, віком не більше двох років, діаметром до 2 сантиметрів, які мають темно-коричневу кору. Грубий зовнішній шар знімають, отримуючи доступ до ніжної внутрішньої кори, яку висушують і сортують. Відходи використовують для виробництва коричної олії.
Пряність активно використовується в кулінарії, наприклад, при випічці хлібобулочних та кондитерських виробів, гарно доповнює баранину, свинину та птицю. Її додають в соуси, маринади, джеми, десерти та цілий ряд алкогольних, безалкогольних, гарячих та холодних напоїв. Зберігати її краще саме в паличках в герметичній тарі, адже в меленому вигляді вона досить швидко втрачає аромат.
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Відгуки