+380 (98) 90... показать
Уцхо сунелі мелений Міністерство Спецій 100г
Уцхо сунелі мелений Міністерство Спецій 100г ##от компании## МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - ##фото## 1

Уцхо сунелі мелений Міністерство Спецій 100г

В избранное
Заказать звонок
Задать вопрос
60 ₴
В наличии

Доставка

Возможность доставки наложенным платежом уточняйте
Доставка "Укрпошта"
Самовивіз Бесплатно
Доставка "Нова Пошта"
Показать все 8 способов доставки

Оплата

Наложенный платеж
Оплата по реквизитам на расчетный счет
Оплата курьеру по г. Ровно
Оплата при самовывозе по г. Ровно
Контактная информация
Телефоны
+380 (98) 90... показать
Адрес
33024, Украина, Ровненская обл., Ровно, вул. Соборна, 370в на карте

Описание

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Традиційну грузинську пряність з приємним горіховим ароматом і широкою сферою застосування під назвою уцхо-сунелі купити хоче все більше господинь. Все завдяки її універсальності і приємному запаху. Вона має приємний оливковий або темно-оливковий колір.

Що таке уцхо-сунелі?

Добувають пряність з блакитного пажитніка, який не відрізняється особливими властивостями чи ароматом. Не сплутайте з сінним пажитніком, адже з нього виготовляють шамбалу, якій властивий більш насичений смак з гірчинкою. Уцхо-сунелі роблять із стручків рослини, в яких дозрівають зерна. Їх збирають, а потім обробляють при високій температурі і перемелюють. Якщо її використовують як самостійну пряність, помел може бути досить великим, тоді як в хмелі-сунелі її додають, перетерши до стану пилу.

В складі пряності є безліч корисних мікроелементів, серед яких калій, кальцій, натрій, залізо, фосфор, магній та цинк. Також є вітаміни А, С, Р, Е і безліч вітамінів групи В.

Здавна в Франції блакитний пажитнік використовували для приготування відомого зеленого сиру. Опис корисних властивостей рослини можна знайти в трактатах Древнього Єгипту. Її активно використовують в медицині для створення знеболювальних та сечогінних препаратів.

Використання в кулінарії

Та мелений уцхо-сунелі ціна досить невелика, що лише сприяє поширенню пряності. Її додають до:

  • страв з риби, м’яса та овочів;
  • супів;
  • підлив та маринадів.

Особливо поширене використання в грузинській кухні. Там її додають майже в кожну страву, але особливо виділяють соус сацебелі і сациві. Вона надає гарного вигляду бастурмі та ніжного аромату аджиці. Це обов’язковий інгредієнт при приготуванні абхазької аджики або лобіо. Пряність пом’якшує гостроту перцю, вирівнює солодкий смак паприки, чудово поєднується з коріандром, часником та чебрецем.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Производитель
Собственное производство
Страна производства
Грузия
Назначение
для мяса, для овощей, для рыбы, для супа
Тип
специи
Вид
уцхо-сунели (голубой пажитник)
Форма отпуска
в индивидуальных упаковках
Фасовка
100 г
Властивості
Без ГМО Без солі