Пажитник Міністерство Спецій 200г

ОписХарактеристикиПодібні товари
45 грн
Мінімальне замовлення: 0 шт.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
Умови оплати та доставки
Умови повернення та обміну

Повернення товару за рахунок покупця протягом 14 днів

Компанія здійснює повернення і обмін товару у відповідності із вимогами законодавства.
Повернення товару можливе протягом 14 днів після отримання.
Відповідно до чинного законодавства ви можете повернути товар належної якості або обміняти його, якщо:
- товар повністю укомплектований і збережена упаковка;
- збережені всі ярлики і маркування;
- товар зберігає товарний вигляд і свої споживчі властивості.

Товар можна оплатити онлайн:
Контактна інформація
+380 (98) 900-75-80показати+380 (98) 900-75-80 все+380 (98) 900-75-80 Менеджер з продажу Олена+380 (95) 892-46-19 Менеджер з продажу Наталія+380 (96) 800-75-03 Менеджер з постачання
Адреса: 33024, Україна, Рівненська обл., Рівне, вул. Соборна, 370в
Написати постачальнику
У магазині діє система знижок!
При разовій покупціНакопичувальна знижка
3% при замовленні від 2000 грн
5% при замовленні від 3000 грн
3% при суммі замовлень від 1000 грн
5% при суммі замовлень від 2000 грн
7% при суммі замовлень від 5000 грн

Опис

Пряність, відому під назвою пажитник, також іноді називають шамбала, фенігрекова трава, гуньба, грецька сочевиця, верблюжа трава та безліч інших варіантів, але весь час мова йде про звичайний сінний пажитнік. Він прийшов в Південну Європу з Малої Азії і в дикому вигляді росте не передгір’ях Турції, Ірану, Іраку і аж до Гімалаїв. Крім Європи його вирощують в Індії, Китаї, Єгипті, Японії, Ефіопії, Тунісі, Марокко та Аргентині.

Пророщене насіння використовується в якості основи для салатів в деяких кухнях Єгипту та Греції. Тоді як сушений пажитник купити варто любителям аджики та індійської кухні. В останній зерно додають просто на сковорідку в олію перед приготуванням соусів та підлив, в тому числі карі, страв з овочів чи бобових. Воно надає приємного смаку та аромату, подібного на гриби чи горіхи.

Обсмаженим насінням також періодично доповнюють кавові напої. В американській та середземноморській кухні пряність використовують під час виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів, а також сиру. Цим чудовим ароматизатором доповнюють алкогольні напої і кленовий сироп. На Кавказі він зустрічається в різноманітних стравах, серед яких найпопулярнішою є бастурма.

Що приховує пажитник сінний?

Насіння рослини містить безліч корисних елементів та антиоксидантних сполук, які мають протизапальну дію. Крім вітамінів А, В1, В2, та В9, лецитину, танінів, жирних та ефірних олій, в ньому є:

  • фосфор;
  • цинк;
  • залізо;
  • мідь;
  • селен;
  • калій;
  • магній.

Додатково, в ньому знайшли алкалоїд трінонелін, який перешкоджає дегенерації нервових клітин. Чаман містить більшість амінокислот, яких потребує людський організм, включно з L-триптофаном і лізином.

Шамбала має характерний специфічний стійкий аромат та солодкий смак з легкою гірчинкою. Її часто додають до різноманітних сумішей, таких як чатні, карі або навіть хмелі-сунелі.

Характеристики

Производитель
Собственное производство
Страна производства
Индия
Назначение
для напитков, для соусов, для супа
Тип
специи
Вид
шамбала
Форма отпуска
в индивидуальных упаковках
Фасовка
200 г
Властивості
Без ГМО Без солі
Властивості
Вегетаріанські Без цукру
Властивості
Органічні Безглютенові
Пажитник Міністерство Спецій 200г

Відгуки

Поки немає відгуків
Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх