Імбир мелений Міністерство Спецій 100г

Передзвоніть мені |
Умови оплати та доставки |
Умови повернення та обміну Повернення товару за рахунок покупця протягом 14 днів Компанія здійснює повернення і обмін товару у відповідності із вимогами законодавства.
|
При разовій покупці | Накопичувальна знижка |
3% при замовленні від 1000 грн 5% при замовленні від 2000 грн 7% при замовленні від 5000 грн | 3% при суммі замовлень від 1000 грн 5% при суммі замовлень від 2000 грн 7% при суммі замовлень від 5000 грн |
Опис
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Імбир здобув популярність в якості унікальної пряності та рослини з цілющими властивостями ще в часи Древньої Індії і Китаю. Вже тоді корінь використовували для приготування ароматних страв та лікування різноманітних хвороб. Певний час імбир був засобом платежу, адже мав високу вартість.
Все про імбир
Це багаторічна трав’яна рослина з довгим і вузьким листям. Вона має оранжеві, фіолетові та жовті квіти, які дуже приємно пахнуть. Однак найважливіша частина — корінь. В свіжому вигляді він має білий колір та після висушування темніє. Саме його використовують як спецію та ліки, тож варто розібратись як вживати корінь імбиру.
Порошок з його кореня має світло-жовте забарвлення, приємний аромат та гострий присмак. Він здатен:
- прискорити обмінні процеси;
- виводити токсини;
- нормалізувати рівень цукру в крові;
- позбавити почуття здуття та болі в животі;
- зняти запалення;
- стимулювати роботу імунної системи.
Він містить вітаміни А, С, В, Р, корисні мінерали, жирні кислоти та масла.
Куди і навіщо додають сушений імбир?
В сухому вигляді продукт використовують в:
- кулінарії;
- народній медицині;
- косметології.
Спецію додають в безліч страв. Соуси та заправки отримають приємний пікантний смак. Це чудовий додаток до каш, супів, салатів, грибних та овочевих закусок, страв з бобових і різноманітних десертів. Найпопулярнішими вважаються імбирні пряники. Додавши дрібку до кави чи чаю, ви швидше зігрієтесь. А джеми і варення стануть значно ароматнішими. В деяких європейських країнах пряність додають в морозиво та до випічки, замішуючи безпосередньо в тісто.
Лікарі часто рекомендують вживати імбир при застуді, ГРЗ та грипі. Також він допомагає заспокоїти шлунок і зменшити нудоту. В косметології його використовують через ефект омолодження, додаючи до різноманітних масок та кремів.
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Відгуки