Желатин (Україна) Міністерство спецій 100г

Желатин (Україна) Міністерство спецій 100г

Желатин (Україна) Міністерство спецій 100г ##от компании## МІНІСТЕРСТВО спецій - ##фото## 1
105 ₴
В наявності

Доставка

Можливість доставки післяплатою уточнюйте
Доставка "Укрпошта"
Самовивіз Безкоштовно
Доставка "Нова Пошта"
Показати всі 8 способів доставки

Оплата

Банківська картка (Liqpay)
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Оплата кур'єрові по м. Рівне
Оплата під час самовивезення по м. Рівне
Післяплата

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Харчовий желатин випускають в вигляді порошку, гранул або пластин без вираженого смаку чи запаху. Його виготовляють з кісткової та хрящової тканини, яку досить довго виварюють, поки вона не перетвориться в однорідну густу масу, яку потім висушують та подрібнюють. Желатин збільшується в об’ємі в воді при температурі 36 градусів і повністю розчиняється, якщо температура рідини становить 45 градусів.

В складі желатину є безліч корисних речовин, серед них гліцин, який допомагає контролювати роботу нервової системи і наповнює організм енергією. Лізин і пролін відповідають за синтез та регенерацію хряща. Також він містить алінін та інші амінокислоти.

Чому варто купити желатин?

Цей продукт має особливий склад і має безліч корисних властивостей:

  • Покращує роботу системи травлення, покриваючи шлункові стінки плівкою та мінімізуючи запальні процеси слизової.
  • Джерело колагену та білку, що робить його дуже корисним для шкіри, волосся та нігтів. Ефективний засіб профілактики від зморшок.
  • Зміцнює суглоби та зв’язки, допомагає при зрощенні переломів.
  • Стимулює діяльність мозку та нервової системи.
  • Нормалізує метаболізм.
  • Збільшує згортуваність крові.

Його часто використовують в медицині та косметології для різноманітних зовнішніх процедур — масок, аплікацій та компресів. Ціна желатину досить невелика, тому подібні процедури може дозволити собі кожна господиня.

В кулінарії желатин використовують для приготування:

  • заливних страв з м’яса та риби;
  • желе;
  • мусів;
  • киселю.

Якщо для ягідних та рибних страв радять використовувати більше желатину, то для фруктових та м’ясних краще взяти трохи менше, адже вони вже мають природні згущуючі речовини. Желатиновий порошок заливають водою і залишають при кімнатній температурі, поки він не набухне. Потім його підігрівають, періодично помішуючи до повного розчинення і вводять основний продукт. Готову рідину перемішують, остуджують і поміщають в холодильник.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Виробник
Собственное производство
Країна виробництва
Україна
Призначення
для десертів і фруктів, для соусів
Тип
спеції
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
100 г
Упаковка
дой-пак
Властивості
Без ГМО Без солі