Калінджі Міністерство спецій 200г

Калінджі Міністерство спецій 200г

Калінджі Міністерство спецій 200г від компанії МІНІСТЕРСТВО спецій - фото 1
125 ₴
В наявності

Доставка

 СамовивізБезкоштовно
 Доставка кур'єром (лише по м.Рівне)Безкоштовно
 Доставка "Укрпошта"За тарифами перевізника
 Доставка "Нова Пошта"За тарифами перевізника
 Доставка кур'єром за адресою по всій УкраїніЗа тарифами перевізника
Показати всі 8 способів доставки

Оплата

 Банківська картка (Liqpay)
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
 Оплата кур'єрові по м. Рівне
 Оплата під час самовивезення по м. Рівне
 Післяплата

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Калінджи більше відома в Україні як чорний кмин, хоча іноді і зустрічається назва “чорнушка”. Але не за кількість імен люблять цю пряність, а за величезну користь для організму. Її батьківщиною являється Середземномор’я та Азія, звідки вона поширилась на всю Європу.

Чорний кмин здавна використовували для лікування широкого спектру захворювань, адже в насінні є не лише різноманітні ефірні та жирні олії, а й глікозид та мелантин. Здавна насіння застосовували як сечогінний, жовчогінний, проносний та протиглистовий засіб. Його регулярне вживання дозволяє покращити зір, покращити імунітет, впоратись з депресивними станами та зняти втому. Це чудовий відхаркувальний та болезаспокійливий засіб, який використовують під час лікування ревматизму, радикуліту та подагри. Цікавими являються інсектицидні властивості насіння, завдяки яким його застосовують, щоб захистити одяг від молі.

Використання калінджи в кулінарії

Гострий смак та приємний аромат принесли пряності велику популярність. Вона містить багато корисних олій, мідь, цинк, залізо та фосфор. Її часто використовують для приготування кондитерських виробів та напоїв. Посипавши домашній хліб насінням чорнушки можна надати йому надзвичайного нового аромату та смаку.

Калінджи часто додають в:

  • маринади для засолювання огірків та кавунів;
  • квашену капусту;
  • маринади, якими заливають помідори та перець під час консервування.

Вона має знезаражувальну дію та покращує травлення. Смак насіння має гострий, злегка солодкуватий, гірко-терпкий, схожий на мускатний горіх та чорний перець, хоча відрізняється від останнього тим, що не подразнює стінки шлунку. Чорнушку додають в салати, перші та другі страви, випічку. В нас можна купити калінджи з Індії на вагу в бажаній кількості та збагатити свій раціон.

Країна походження: Індія.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Виробник
Собственное производство
Країна виробництва
Індія
Призначення
для напоїв, для овочів
Тип
спеції
Вид
нігелла
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
200 г
Властивості
Без ГМО Органічні