Калінджи Міністерство Спецій 100г

ОписХарактеристикиПодібні товари
45 грн
Мінімальне замовлення: 0 шт.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
Умови оплати та доставки
Умови повернення та обміну

Повернення товару за рахунок покупця протягом 14 днів

Компанія здійснює повернення і обмін товару у відповідності із вимогами законодавства.
Повернення товару можливе протягом 14 днів після отримання.
Відповідно до чинного законодавства ви можете повернути товар належної якості або обміняти його, якщо:
- товар повністю укомплектований і збережена упаковка;
- збережені всі ярлики і маркування;
- товар зберігає товарний вигляд і свої споживчі властивості.

Товар можна оплатити онлайн:
Контактна інформація
+380 (98) 900-75-80показати+380 (98) 900-75-80 все+380 (98) 900-75-80 Менеджер з продажу Олена+380 (95) 892-46-19 Менеджер з продажу Наталія+380 (96) 800-75-03 Менеджер з постачання
Адреса: 33024, Україна, Рівненська обл., Рівне, вул. Соборна, 370в
Написати постачальнику
У магазині діє система знижок!
При разовій покупціНакопичувальна знижка
3% при замовленні від 2000 грн
5% при замовленні від 3000 грн
3% при суммі замовлень від 1000 грн
5% при суммі замовлень від 2000 грн
7% при суммі замовлень від 5000 грн

Опис

Калінджи більше відома в Україні як чорний кмин, хоча іноді і зустрічається назва “чорнушка”. Але не за кількість імен люблять цю пряність, а за величезну користь для організму. Її батьківщиною являється Середземномор’я та Азія, звідки вона поширилась на всю Європу.

Чорний кмин здавна використовували для лікування широкого спектру захворювань, адже в насінні є не лише різноманітні ефірні та жирні олії, а й глікозид та мелантин. Здавна насіння застосовували як сечогінний, жовчогінний, проносний та протиглистовий засіб. Його регулярне вживання дозволяє покращити зір, покращити імунітет, впоратись з депресивними станами та зняти втому. Це чудовий відхаркувальний та болезаспокійливий засіб, який використовують під час лікування ревматизму, радикуліту та подагри. Цікавими являються інсектицидні властивості насіння, завдяки яким його застосовують, щоб захистити одяг від молі.

Використання калінджи в кулінарії

Гострий смак та приємний аромат принесли пряності велику популярність. Вона містить багато корисних олій, мідь, цинк, залізо та фосфор. Її часто використовують для приготування кондитерських виробів та напоїв. Посипавши домашній хліб насінням чорнушки можна надати йому надзвичайного нового аромату та смаку.

Калінджи часто додають в:

  • маринади для засолювання огірків та кавунів;
  • квашену капусту;
  • маринади, якими заливають помідори та перець під час консервування.

Вона має знезаражувальну дію та покращує травлення. Смак насіння має гострий, злегка солодкуватий, гірко-терпкий, схожий на мускатний горіх та чорний перець, хоча відрізняється від останнього тим, що не подразнює стінки шлунку. Чорнушку додають в салати, перші та другі страви, випічку. В нас можна купити калінджи з Індії на вагу в бажаній кількості та збагатити свій раціон.

Країна походження: Індія.

Характеристики

Производитель
Собственное производство
Страна производства
Индия
Назначение
для напитков, для овощей
Тип
специи
Вид
нигелла
Форма отпуска
в индивидуальных упаковках
Фасовка
100 г
Властивості
Без ГМО Без солі
Властивості
Вегетаріанські Безглютенові
Калінджи Міністерство Спецій 100г

Відгуки

Поки немає відгуків
Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх