Кориця цейлонська палички 1шт Міністерство Спецій

Кориця цейлонська палички 1шт Міністерство Спецій

Кориця цейлонська палички 1шт Міністерство Спецій від компанії МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - фото 1
99 ₴
90 ₴ від 5 шт.
В наявності

Доставка

Показати всі 6 способів доставки

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Шрі Ланка
Призначення
для м'яса, для напоїв, для овочів, для плову
Тип
спеції
Вид
кориця
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
15 г
Упаковка
поліетиленовий пакет
Термін придатності
365 днів
Властивості
Без ГМО Без солі

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Зараз у світі вирощується більше 60 різновидів кориці з сімейства лаврових. Але лише цейлонська кориця або Cinnamomum verum містить органічні об’єднання карбоніальної групи та має унікальні властивості. В ній є смоли, альдегіди, крохмаль, евгенол та дубильні сполуки, які протистоять різноманітним захворюванням.

Вона вважається надзвичайно ефективним засобом для пониження рівня цукру, що робить її справжньою знахідкою для діабетиків. Пряність покращує метаболізм глюкози аж в 20 разів, що значно покращує регулювання цукру, при цьому досить всього 1/5 чайної ложки, а це невелика дрібка.

Як правильно купити палички кориці?

Іноді замість цейлонської кориці зустрічається касія, яка має трошки гірші показники користі, тому, щоб придбати саме Cinnamomum verum, потрібно бути особливо уважним, для неї характерний:

  • насиченіший аромат;
  • більш виражений пекучий смак;
  • світло-коричневий колір;
  • крихка структура.

Саме цейлонський різновид прянощі має витончений, ніжний і просто чарівний аромат, який приніс рослині таку популярність. Її виготовляють з гілок, віком не більше двох років, діаметром до 2 сантиметрів, які мають темно-коричневу кору. Грубий зовнішній шар знімають, отримуючи доступ до ніжної внутрішньої кори, яку висушують і сортують. Відходи використовують для виробництва коричної олії.

Пряність активно використовується в кулінарії, наприклад, при випічці хлібобулочних та кондитерських виробів, гарно доповнює баранину, свинину та птицю. Її додають в соуси, маринади, джеми, десерти та цілий ряд алкогольних, безалкогольних, гарячих та холодних напоїв. Зберігати її краще саме в паличках в герметичній тарі, адже в меленому вигляді вона досить швидко втрачає аромат.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.