![МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ](http://images.zakupka.com/i3/firms/27/10304/10304372/ministerstvo-speciy_9e2331ae2676b3f_400x120.jpg)
Перець рожевий Міністерство спецій
![Перець рожевий Міністерство спецій від компанії МІНІСТЕРСТВО спецій - фото 1](http://images.zakupka.com/i3/firms/27/10304/10304372/perec-rozheviy-ministerstvo-speciy_354256f69a7b15c_1024x3000_1.webp.jpg)
Доставка
Оплата
Опис
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Рожевий перець – один з різновидів перцю, що має солодкувато-перцевий м’який смак, з нотками анісу анісу, ментолу, родзинок, цитрусових та ялівцю. У силу свого м’якого смаку і аромату, а також відсутності пекучості, він підходить практично до всіх продуктів.
Щоб розкрити смак рожевого перцю рекомендують ягоди злегка підсушити на вогні, на сковороді без додавання масла. Також розкривається смак дужче у перемелених в млинку ягід. Причому додавати в страви рожевий мелений перець треба відразу після помелу.
Додають його до маринадів для м’ясних і рибних страв, розсолів, тушкованих овочів, різноманітних напоїв. Нерідко рожевий перець для надання кислинки додають в десерти.
Такий перець здатний благотворно діяти на процеси травлення і шлунково-кишковий тракт в цілому (його використовують в лікуванні діареї), покращувати роботу серцево-судинної системи. Крім цього, застосовують його при лікуванні подагри, ревматизму, різних видів артриту. Плоди рожевого перцю використовують і при виробництві ефірного масла. У косметичних і медичних цілях його потрібно застосовувати з великою обережністю, так як велика ймовірність отримання роздратування шкіри і прояви алергічної реакції.
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.