Приправа до плову Міністерство спецій

Приправа до плову Міністерство спецій

Приправа до плову Міністерство спецій від компанії МІНІСТЕРСТВО спецій - фото 1
435 ₴/кг
390 ₴ від 5 кг
В наявності

Доставка

 Кур'єр компанії в м. Рівне
Безкоштовно
 Самовивіз в м. Рівне
Безкоштовно
 Укрпошта
40 - 100 ₴
 Делівері
50 - 150 ₴
 MeestExpress
50 - 150 ₴
Показати всі 6 способів доставки

Оплата

 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
 Оплата кур'єрові по м. Рівне
 Оплата під час самовивезення по м. Рівне
 Післяплата

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Щоб перетворити звичайний варений рис в смачний плов не обов’язково бути фокусником, досить використати відповідні спеції та приправи. Сама страва з’явилась тисячі років тому на території центральної Азії, однак досить швидко вона поширилась на весь материк. Як в європейському, так і в азійському варіанті плову, головним завданням спецій являється виконання функції натурального консерванту. Вони допомагають зберегти смакові та поживні якості м’яса або риби. Плюс, саме правильно підібрані спеції надають страві впізнаваного смаку та аромату, характерного для легендарного варіанту.

Як приготувати плов правильно?

Все дуже просто, достатньо купити приправи до плову в нас. Ми зібрали найкращі, високоякісні прянощі в відповідних пропорціях, скомпонувавши їх в цю спеціалізовану суміш, яка містить:

  • кумин;
  • барбарис синій;
  • коріандр;
  • паприку;
  • чилі;
  • часник;
  • куркуму;
  • різні види перцю;
  • томати та інші.

Зіру використовують в вигляді меленого та цільного насіння. Барбарис нейтралізує зайвий жир та додасть страві приємної кислинки. Перець характерний для більш європейських варіантів. Найчастіше зустрічається паприка та традиційний чорний, однак іноді їх доповнюють чилі та духмяним перцем. Він має дезинфікуючий та стимулюючий ефект, тому ідеальний для плову, гарно поєднується з яловичиною та свининою.

Під час приготування плову спочатку обсмажують м’ясо та овочі, а після цього в сковороду кладуть рис, який повільно тушать до повної готовності. Приправи додають в плов ще на стадії обсмаження м’яса, тоді воно достатньо насититься ними, а після цього і рис отримає відповідний запах та колір.

Враховуйте, що в солодку версію плову не потрібно додавати ніяких приправ, адже він отримує свій аромат та смак від чорносливу, кураги та інших сухофруктів. Хоча іноді можна посипати готову страву дрібкою кориці чи мускатного горіха.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Призначення
для м'яса, для плову
Тип
спеції
Вид
набір спецій
Форма відпуску
на вагу
Показати всі

Супутні товари

Барбарис Міністерство Спецій в Рівненській області от компании МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ
625 ₴
575 ₴ від 5 кг
Барбарис Міністерство Спецій
Приправа до м'яса Міністерство спецій в Рівненській області от компании МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ
295 ₴
270 ₴ від 5 кг
Приправа до м'яса Міністерство спецій