Приправа до овочів по корейськи Міністерство Спецій

ОписХарактеристикиПодібні товари
195 грн/кг
Мінімальне замовлення: 0 кг
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
Умови оплати та доставки
Умови повернення та обміну

Повернення товару за рахунок покупця протягом 14 днів

Компанія здійснює повернення і обмін товару у відповідності із вимогами законодавства.
Повернення товару можливе протягом 14 днів після отримання.
Відповідно до чинного законодавства ви можете повернути товар належної якості або обміняти його, якщо:
- товар повністю укомплектований і збережена упаковка;
- збережені всі ярлики і маркування;
- товар зберігає товарний вигляд і свої споживчі властивості.

Товар можна оплатити онлайн:
Контактна інформація
+380 (98) 900-75-80показати+380 (98) 900-75-80 все+380 (98) 900-75-80 Менеджер з продажу Олена+380 (95) 892-46-19 Менеджер з продажу Наталія+380 (96) 800-75-03 Менеджер з постачання
Адреса: 33024, Україна, Рівненська обл., Рівне, вул. Соборна, 370в
Написати постачальнику
У магазині діє система знижок!
При разовій покупціНакопичувальна знижка
3% при замовленні від 2000 грн
5% при замовленні від 3000 грн
3% при суммі замовлень від 1000 грн
5% при суммі замовлень від 2000 грн
7% при суммі замовлень від 5000 грн

Опис

Корейська кухня з-поміж інших вирізняється неабиякою гостротою. Це і не дивно, адже при приготуванні страв корейці щедро додають туди прянощі, особливо червоний перець чилі – саме тому їхні страви мають ще й характерний червоно-помаранчевий колір.

Окрім гастрономічних і смакових причин такого тотального використання гострого перцю має ще й практичне пояснення: Корея – країна з теплим, вологим кліматом, а холодильники винайшли лише у минулому столітті. Саме чілі допомав корейцям довше зберігати продукти, починаючи з XVI століття, коли його завезли з Південної Америки португальці. Тоді навіть сформувався традиційний спосіб приготування місцевих страв, а поняття «смачний» і «гострий» в корейській мові стали означати одне й те ж саме.

Суміш прянощів для овочів по-корейськи від "Ярмарку приправ"незамінна для маринування овочів, при приготуванні традиційних корейських салатів. Також пряний смак і аромат цієї суміші роблять оптимальним її застосування і для виготовлення рибних пресервів.

СКЛАД: паприка, куркума, сіль, коріандр, перець чорний мелений, перець червоний мелений, часник, лавровий лист мелений та ін.

Рецепт моркви по-корейськи 

500 г моркви добре вимити, почистити, розрізати на 2 частини вздовж і натерти на спеціальній тертці тонкою соломкою. Посолити і добре вимішати. Залишити моркву на 15-20 хвилин, щоб морква дала сік.

Почистити і порізати тонкими кільцями 2 цибулини цибулю. Розігріти у 3 столові ложки рафінованої олії і обсмажити у ній цибулю протягом 3 хвилин. Вийняти цибулю з олії і відкласти, для салату вона не потрібна.

До моркви, що пустила сік (якщо його забагато, трішки злийте) влити 2 столові ложки оцту і всипати 2 чайні ложки приправи «Для овочів по-корейськи»  Добре перемішати, залити гарячою, але не киплячою олією, в якій смажилася цибуля, і ще раз вимішати. Поставити салат під гніт на 24 години в холод.

Характеристики

Производитель
Собственное производство
Страна производства
Украина
Назначение
для овощей
Тип
приправа
Вид
набор специй
Форма отпуска
на развес
Властивості
Без ГМО Без лактози
Властивості
Вегетаріанські Без цукру
Властивості
Органічні Безглютенові
Приправа до овочів по корейськи Міністерство Спецій

Відгуки

Поки немає відгуків
Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх