Коріандр зерно Міністерство спецій
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Коріандр – одна з найвідоміших пряних трав, її вирощують в Середземномор’ї і в країнах Азії понад 3 тис. років. Цікаво, що коріандр та кінза – дві різні приправи, які виготовляються з однієї рослини. Досвідчені кухарі радять обов’язково додавати коріандр в страви з бобових, салати з морквою, до солоного оселедця, баранини. Баристи часто сиплять коріандр в каву - такий напій заряджає бадьорістю на весь день.
Насінням коріандру приправляють рибу і м’ясо. Його кладуть в картоплю, супи, салати, сири, ковбаси і соуси. Для додання пікантного смаку ця приправа присутня в стравах з пекінської, червоноголової та савойської капусти. Господині додають насіння в консервовані томати, гриби, огірки, капусту і оливки.
Коріандр можна зустріти в багатьох індійських сумішах. Він прекрасно поєднується з перцем чилі і часником. Чудовий аромат і смак страва набуває, якщо разом з коріандром додати чорний перець, селеру, зіру, фенхель або кмин.
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.