Перець чилі різаний Міністерство Спецій

Перець чилі різаний Міністерство Спецій

Перець чилі різаний Міністерство Спецій від компанії МІНІСТЕРСТВО спецій - фото 1
390 ₴/кг
від 5 кг 355 ₴/кг
В наявності

Доставка

 Самовивіз в м. РівнеБезкоштовно
 Кур'єр компанії в м. РівнеБезкоштовно
 Укрпошта40 - 100 ₴
 Делівері50 - 150 ₴
 MeestExpress50 - 150 ₴
Показати всі 6 способів доставки

Оплата

 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
 Оплата кур'єрові по м. Рівне
 Оплата під час самовивезення по м. Рівне
 Післяплата

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Перець чилі (червоний гострий) – це різновид перцю, що широко використовується в кулінарії. Незважаючи на пекучу гостроту, він добре поєднується з багатьма продуктами.

Використовується як в сухому, так і в меленому вигляді. Внутрішні пластини і насіння є найбільш пекучими, тому в приготуванні страв не використовуються взагалі. Крім того, рекомендують сушений чилі замочувати в гарячій воді за півгодини до використання.

Кількість варіантів використання перцю чилі просто вражає. Його додають до соусів, маринадів для м’яса, салатів, перших і других страв, і навіть до десертів, аби надати останнім пікантності.

Стручки перцю можуть мати яскраво-червоний, оранжевий, жовтий, фіолетовий або чорний кольори. Найбільш пекучими вважаються маленькі перчинки.

Чилі є багатим на вітаміни групи В, Е, А і Р. А також багатий на жирні масла, цукор та мінеральні речовини такі як кальцій, фосфор. Калій, залізо та інші. Саме тому він широко застосовується в медицині, на основі якого розробляють спреї, пластирі, таблетки, екстракти, настоянки, гелі та креми.

Рекомендують вживати перець у маленьких кількостях.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Індія
Призначення
для м'яса, для овочів, для соусів, для супу
Тип
спеції
Вид
перець кайенский (чилі, червоний перець)
Форма відпуску
на вагу
Показати всі