Кунжут білий Міністерство Спецій

ОписХарактеристикиПодібні товари
160 грн/кг
Мінімальне замовлення: 0 кг
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
Умови оплати та доставки
Умови повернення та обміну

Повернення товару за рахунок покупця протягом 14 днів

Компанія здійснює повернення і обмін товару у відповідності із вимогами законодавства.
Повернення товару можливе протягом 14 днів після отримання.
Відповідно до чинного законодавства ви можете повернути товар належної якості або обміняти його, якщо:
- товар повністю укомплектований і збережена упаковка;
- збережені всі ярлики і маркування;
- товар зберігає товарний вигляд і свої споживчі властивості.

Товар можна оплатити онлайн:
Контактна інформація
+380 (98) 900-75-80показати+380 (98) 900-75-80 все+380 (98) 900-75-80 Менеджер з продажу Олена+380 (95) 892-46-19 Менеджер з продажу Наталія+380 (96) 800-75-03 Менеджер з постачання
Адреса: 33024, Україна, Рівненська обл., Рівне, вул. Соборна, 370в
Написати постачальнику
У магазині діє система знижок!
При разовій покупціНакопичувальна знижка
3% при замовленні від 2000 грн
5% при замовленні від 3000 грн
3% при суммі замовлень від 1000 грн
5% при суммі замовлень від 2000 грн
7% при суммі замовлень від 5000 грн

Опис

Серед всіх відомих прянощів та спецій кунжут займає особливе місце, адже саме його здавна вважали основною складовою напою безсмертя. Вже більше 3500 років людство активно вирощує та використовує цю тропічну однорічну рослину. Давні єгиптяни та вавилонці використовували насіння для виготовлення смачної олії та як засіб від багатьох хвороб, саме вони поширили культуру по всьому сходу. Для кулінарних потреб варто купити кунжут білий для приготування страв, які ще піддаватимуться термічній обробці. Саме таке сире насіння вважається найкориснішим, адже воно зберегло максимум корисних речовин.

 

Цінність та ціна кунжуту

 

Користь цього насіння неможливо недооцінювати, адже ще в Середньовіччі відомий лікар Авіцена використовував його під час приготування різноманітних цілющих відварів та настоянок. Сучасна медицина підтверджує такі цілющі властивості продукту:

  • попередження розвитку раку шлунку, молочних залоз та товстої кишки;
  • профілактика остеопорозу;
  • нормалізація рівня холестерину та цукру;
  • зниження тиску;
  • зняття ревматичного болю.

Щодо застосування в кулінарії, кунжут активно використовується в кухні Азії та за її межами. Це важлива частина гарніру, та непоганий спосіб прикрасити будь-яку страву. Білим кунжутом часто посипають темні морепродукти для створення приємного контрасту. В Японії ці ароматні зерна такі ж важливі як в нас сіль чи перець, а в Кореї вони вважаються обов’язковою складовою салатів та повсякденних соусів.

В Україні білий кунжут використовують для виготовлення батончиків, збагачення граноли та інших варіантів сніданку, як посипку прісної та солодкої випічки — хліба, булочок, крекерів, бубликів. Сучасні кухарі додають його в гарніри з рису, він чудово поєднується з вареною броколі та смаженим гарбузом та куркою, морською рибою, кальмарами, восьминогами та креветками.

Країна-виробник: Індія.

Характеристики

Производитель
Собственное производство
Страна производства
Индия
Назначение
для десертов и фруктов, для мяса, для овощей
Тип
специи
Вид
кунжут
Форма отпуска
на развес
Властивості
Без ГМО Без солі
Властивості
Вегетаріанські Без цукру
Властивості
Органічні Безглютенові
Кунжут білий Міністерство Спецій

Відгуки

Поки немає відгуків
Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх