Часник гранули Міністерство спецій 200г

Часник гранули Міністерство спецій 200г

Часник гранули Міністерство спецій 200г ##от компании## МІНІСТЕРСТВО спецій - ##фото## 1
105 ₴
В наявності

Доставка

Можливість доставки післяплатою уточнюйте
Доставка "Укрпошта"
Самовивіз Безкоштовно
Доставка "Нова Пошта"
Показати всі 8 способів доставки

Оплата

Банківська картка (Liqpay)
Оплата на картку «Monobank»
Оплата на картку «Приватбанк»
Оплата на картку Visa, MasterCard, Maestro
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Показати всі 7 способів оплати

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Часник давно став незамінним інгредієнтом української кухні, однак далеко не всім відомо, що прийшов він до нас з Середньої Азії. Згадки про цю рослину є в історії Древнього Єгипту, Риму, Індії та Греції. На території Русі він з’явився в 9 столітті і привезли його візантійці.

Його використовують не лише в свіжому, а й сушеному вигляді. Гранульований часник зберігає всі свої смакові якості та корисні речовини. Важливим плюсом є те, що в такому вигляді він не потребує попередньої підготовки і його можна відразу додавати до страв.

Особливості виготовлення

Основною частиною сухого продукту являються вуглеводи та ефірні олії, які надають йому характерного смаку та запаху. Крім них він містить безліч фітонцидів, завдяки яким часник має бактерицидні властивості.

Свіжий часник сушать, розбивають на зубчики, очищують і нарізають. Потім його відправляють в сушильну камеру. Конвективна сушка дозволяє зберегти максимум ефірних олій та вітамінів. Щоб господині мали можливість купити гранульований часник, після сушки його подрібнюють і фасують.

Використання гранульованого часнику

Продукт активно використовують не лише в кулінарії, а й в медицині та побуті. Його регенеративні та бактерицидні властивості також дозволяють використовувати його в косметології.

На кухні гранульований часник зустрічається дуже часто, адже в такому вигляді його використовувати просто неймовірно зручно. Головне при цьому слідкувати за дозуванням, адже надмірна кількість пряності здатна зіпсувати смак готової страви. Він найкраще підходить для:

  • страв з птиці та м’яса;
  • супів та борщів;
  • креветок, омарів, крабів та інших морепродуктів (крім риби);
  • несолодкої випічки — хліба та булочок.

В косметології часник використовують для боротьби з прищами та вуграми. Його додають до масок, щоб зняти запальні процеси.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Виробник
Собственное производство
Країна виробництва
Китай
Призначення
для м'яса, для овочів, для плову, для птиці, для шашлику
Тип
спеції
Вид
часник
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
200 г
Властивості
Без ГМО Без солі