+380 (98) 90... показати
Куркума мелена преміум Міністерство Спецій 200г
Куркума мелена преміум Міністерство Спецій 200г ##от компании## МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - ##фото## 1

Куркума мелена преміум Міністерство Спецій 200г

У вибране
Замовити дзвінок
Задати питання
80 ₴
В наявності

Доставка

Можливість доставки післяплатою уточнюйте
Доставка "Укрпошта"
Самовивіз Безкоштовно
Доставка "Нова Пошта"
Показати всі 8 способів доставки

Оплата

Банківська картка (Liqpay)
Післяплата
Оплата на картку «Monobank»
Оплата на картку «Приватбанк»
Оплата на картку Visa, MasterCard, Maestro
Показати всі 8 способів оплати
Контактна інформація
Телефони
+380 (98) 90... показати
Адреса
33024, Україна, Рівненська обл., Рівне, вул. Соборна, 370в на мапі

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Куркума належить до сімейства імбирних і серед інших прянощів рослинного походження їй важко залишатись непоміченою, адже її видає характерний золотистий колір, який забарвлює інші продукти. Зі всієї рослини використовується лише корінь. Його спочатку висушують, а потім перемелюють, перетворюючи в потужний цілющий засіб, адже користь куркуми просто надзвичайна. З’явилась пряність вперше в Індії, де її використовували в якості барвнику, проте зараз вона знайшла застосування в кулінарії та медицині.

Хімічний склад пряності багатий на вітаміни С, В1, В2 та В3, йод, кальцій, залізо і фосфор. Куркумин, який містить корінь куркуми, здатен пригнічувати ріст та запобігати утворенню злоякісних клітин. Її здавна використовували в Аюрведі для очищення крові, а сучасна медицина підтвердила доцільність подібного використання наявністю властивостей, схожих на натуральні антибіотики.

Мелена куркума на кухні

 

Барвник, прянощі та ліки в одній спеції зробили цю спецію незамінною в багатьох кухнях. Це обов’язкова складова індійського, японського та інших варіантів карі, проте застосування куркуми в кулінарії не обмежується цим, її додають до:

  • рису;
  • бульйонів;
  • супів;
  • рибних та м’ясних страв;
  • омлетів;
  • страв з яєць;
  • масла;
  • соусів.

Цей чудовий харчовий барвник — справжня знахідка для кондитерів, адже вона не лише забарвлює страви в приємний жовтий колір, а й дозволяє збільшити термін зберігання.

До того ж застосування куркуми під час приготування страв зумовлено величезною користю приправи. Вона підсилює секрецію жовчі та допомагає нормалізувати травлення, надзвичайно ефективна для профілактики та лікування втрати апетиту, дискомфорту в шлунку, підвищеного метеоризму, здуття живота, нудоти та безлічі інших проблем травної системи.

Країна-виробник: Індія.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Виробник
Собственное производство
Країна виробництва
Индия
Назначение
для десертов и фруктов, для мяса, для овощей, для плова, для птицы, для соусов
Тип
специи
Вид
куркума (желтый корень)
Форма отпуска
в индивидуальных упаковках
Фасовка
200 г
Властивості
Без ГМО Органічні
Властивості
Вегетаріанські Без цукру
Властивості
Без лактози Безглютенові