Приправа до риби Міністерство спецій 200г

Приправа до риби Міністерство спецій 200г

Приправа до риби Міністерство спецій 200г від компанії МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - фото 1
119 ₴ 140 ₴
-15%, залишився 1 день
В наявності

Доставка

Показати всі 6 способів доставки

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Призначення
для м'яса, для риби
Тип
приправа
Вид
набір спецій
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
200 г
Властивості
Без ГМО Без солі
Терміни дії знижки
з 16.10.2024 по 23.10.2024

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Сама по собі риба не наділена достатньо вираженим смаком, тому смачно приготувати страву з неї може стати справжнім випробуванням не лише для недосвідченого кулінара, а й для аса своєї справи. Лише вдало підібрані приправи до риби здатні принести успіх в цьому непростому завданні, вони допоможуть розкрити її смак та надати йому насиченості. Дехто вважає, що для правильного вибору варто враховувати спосіб приготування та колір філе, відбираючи спеціальні трави, однак можна створити смачну страву і без зайвого клопоту.

Як використовувати приправи для риби?

Важко виділити окремі списки прянощів, які використовують для конкретного різновиду продукту. Безпрограшною комбінацією вважається універсальна готова суміш, яка містить ароматні прянощі та трави в оригінальному поєднанні, створеному нашими майстрами. Вони чудово підходять для створення різних страв, а в складі самої суміші можна знайти:

  • паприку;
  • томати;
  • коріандр;
  • чебрець;
  • часник;
  • базилік;
  • кріп;
  • фенхель.

Вирішивши купити приправи до риби в нас ви не пошкодуєте, адже мішанка не містить штучних добавок та зайвої солі. Використовувати її варто залежно від способу термічної обробки.

  • Запікання. Тушку варто натерти приправами за 20-40 хвилин до того як помістити її в духовку або мультиварку.
  • Смаження. Деякі кухарі радять помаринувати філе в приправах хоча б 15 хвилин до початку смаження, тоді як інші рекомендують додавати їх безпосередньо в олію.
  • Супи та соуси. Приправи та спеції варто додавати перед самим закінченням процесу приготування, інакше бульйон вийде надто насиченим, а рибного смаку майже не залишиться.

Також варто пам’ятати, що рибне м’ясо досить добре вбирає різноманітні запахи. Тому слід бути обережним і використовувати чітке дозування, адже надмірна кількість здатна цілком заглушити смак, замість того, щоб лише підкреслити його.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.