+380 (98) 90... показать
Кунжут білий Міністерство Спецій 200г
Кунжут білий Міністерство Спецій 200г ##от компании## МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - ##фото## 1
Хит продаж

Кунжут білий Міністерство Спецій 200г

В избранное
Заказать звонок
Задать вопрос
75 ₴
В наличии

Доставка

Возможность доставки наложенным платежом уточняйте
Доставка "Укрпошта"
Самовивіз Бесплатно
Доставка "Нова Пошта"
Показать все 8 способов доставки

Оплата

Наложенный платеж
Оплата по реквизитам на расчетный счет
Оплата курьеру по г. Ровно
Оплата при самовывозе по г. Ровно
Контактная информация
Телефоны
+380 (98) 90... показать
Адрес
33024, Украина, Ровненская обл., Ровно, вул. Соборна, 370в на карте

Описание

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Серед всіх відомих прянощів та спецій кунжут займає особливе місце, адже саме його здавна вважали основною складовою напою безсмертя. Вже більше 3500 років людство активно вирощує та використовує цю тропічну однорічну рослину. Давні єгиптяни та вавилонці використовували насіння для виготовлення смачної олії та як засіб від багатьох хвороб, саме вони поширили культуру по всьому сходу. Для кулінарних потреб варто купити кунжут білий для приготування страв, які ще піддаватимуться термічній обробці. Саме таке сире насіння вважається найкориснішим, адже воно зберегло максимум корисних речовин.

 

Цінність та ціна кунжуту

 

Користь цього насіння неможливо недооцінювати, адже ще в Середньовіччі відомий лікар Авіцена використовував його під час приготування різноманітних цілющих відварів та настоянок. Сучасна медицина підтверджує такі цілющі властивості продукту:

  • попередження розвитку раку шлунку, молочних залоз та товстої кишки;
  • профілактика остеопорозу;
  • нормалізація рівня холестерину та цукру;
  • зниження тиску;
  • зняття ревматичного болю.

Щодо застосування в кулінарії, кунжут активно використовується в кухні Азії та за її межами. Це важлива частина гарніру, та непоганий спосіб прикрасити будь-яку страву. Білим кунжутом часто посипають темні морепродукти для створення приємного контрасту. В Японії ці ароматні зерна такі ж важливі як в нас сіль чи перець, а в Кореї вони вважаються обов’язковою складовою салатів та повсякденних соусів.

В Україні білий кунжут використовують для виготовлення батончиків, збагачення граноли та інших варіантів сніданку, як посипку прісної та солодкої випічки — хліба, булочок, крекерів, бубликів. Сучасні кухарі додають його в гарніри з рису, він чудово поєднується з вареною броколі та смаженим гарбузом та куркою, морською рибою, кальмарами, восьминогами та креветками.

Країна-виробник: Індія.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Производитель
Собственное производство
Страна производства
Индия
Назначение
для десертов и фруктов, для мяса, для овощей, для соусов
Тип
приправа
Вид
кунжут
Форма отпуска
в индивидуальных упаковках
Фасовка
200 г
Властивості
Без ГМО Органічні