Крохмаль кукурудзяний Міністерство Спецій, 200г
35 ₴
В наявності
Доставка
Показати всі 6 способів доставки
Оплата
Характеристики
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Призначення
для напоїв, для соусів
Тип
спеції
Форма відпуску
на вагу
Фасовка
200 г
Упаковка
дой-пак
Термін придатності
365 днів
Властивості
Без ГМО Без солі
Опис
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Кукурудзяний крохмаль широко використовується в кулінарії і кондитерському виробництві. При додаванні в тісто виходить менш сухий і більш ніжний бісквіт.
Полісахарид, отриманий із зерен кукурудзи, менш в’язкий, ніж картопляний, він дає гладку консистенцію і відмінно підходить для приготування рідких соусів і десертів.
Картопляний крохмаль утворює більш в’язкий клейстер, використовується для приготування прозорих кремів-супів і киселів. Також цей продукт абсорбує зайву рідину, тому його додають при випічці фруктових і сирних тортів.
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Дивіться також
Покупцям
ЗнижкиУмови повернення та обмінуУмови гарантії