Перець рожевий Міністерство спецій 50г

Перець рожевий Міністерство спецій 50г

Перець рожевий Міністерство спецій 50г від компанії МІНІСТЕРСТВО спецій - фото 1
110 ₴
В наявності

Способи доставки

 Самовивіз в м. РівнеБезкоштовно
 Кур'єр компанії в м. РівнеБезкоштовно
 Укрпошта20 - 100 грн
 Делівері50 - 150 грн
 MeestExpress50 - 150 грн
Показати всі 6 способів доставки

Оплата

 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
 Оплата кур'єрові по м. Рівне
 Оплата під час самовивезення по м. Рівне
 Післяплата

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Рожевий перець – один з різновидів перцю, що має солодкувато-перцевий м’який смак, з нотками анісу анісу, ментолу, родзинок, цитрусових та ялівцю. У силу свого м’якого смаку і аромату, а також відсутності пекучості, він підходить практично до всіх продуктів.

Щоб розкрити смак рожевого перцю рекомендують ягоди злегка підсушити на вогні, на сковороді без додавання масла. Також розкривається смак дужче у перемелених в млинку ягід. Причому додавати в страви рожевий мелений перець треба відразу після помелу.

Додають його до маринадів для м’ясних і рибних страв, розсолів, тушкованих овочів, різноманітних напоїв. Нерідко рожевий перець для надання кислинки додають в десерти.

Такий перець здатний благотворно діяти на процеси травлення і шлунково-кишковий тракт в цілому (його використовують в лікуванні діареї), покращувати роботу серцево-судинної системи. Крім цього, застосовують його при лікуванні подагри, ревматизму, різних видів артриту. Плоди рожевого перцю використовують і при виробництві ефірного масла. У косметичних і медичних цілях його потрібно застосовувати з великою обережністю, так як велика ймовірність отримання роздратування шкіри і прояви алергічної реакції.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Виробник
Собственное производство
Країна виробництва
Індія
Призначення
для м'яса, для птиці, для риби
Тип
спеції
Вид
перець червоний
Показати всі