
Крохмаль кукурудзяний Міністерство Спецій, 500г

Знижки
Умови повернення та обміну
50 ₴
Новинка
В наявності
Способи доставки
Оплата
Опис
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Кукурудзяний крохмаль широко використовується в кулінарії і кондитерському виробництві. При додаванні в тісто виходить менш сухий і більш ніжний бісквіт.
Полісахарид, отриманий із зерен кукурудзи, менш в’язкий, ніж картопляний, він дає гладку консистенцію і відмінно підходить для приготування рідких соусів і десертів.
Картопляний крохмаль утворює більш в’язкий клейстер, використовується для приготування прозорих кремів-супів і киселів. Також цей продукт абсорбує зайву рідину, тому його додають при випічці фруктових і сирних тортів.
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Характеристики
Виробник
Собственное производство
Країна виробництва
Україна
Призначення
для напоїв, для соусів
Тип
спеції
Форма відпуску
на вагу
Фасовка
500 г
Упаковка
поліетиленовий пакет
Властивості
Без ГМО Без солі