+380 (98) 90... показати
Лаванда сушена Міністерство Спецій, 500г
Лаванда сушена Міністерство Спецій, 500г ##от компании## МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - ##фото## 1

Лаванда сушена Міністерство Спецій, 500г

У вибране
Замовити дзвінок
Задати питання
260
В наявності

Доставка

Можливість доставки післяплатою уточнюйте
Доставка "Укрпошта"
Самовивіз Безкоштовно
Доставка "Нова Пошта"
Показати всі 8 способів доставки

Оплата

Банківська картка (Liqpay)
Післяплата
Оплата на картку «Monobank»
Оплата на картку «Приватбанк»
Оплата на картку Visa, MasterCard, Maestro
Показати всі 8 способів оплати
Контактна інформація
Телефони
+380 (98) 90... показати
Адреса
33024, Україна, Рівненська обл., Рівне, вул. Соборна, 370в на мапі

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Лаванда - морозостійкі вічнозелені кущі, природне місце існування яких - Середземноморський регіон, Канарські острови та Індія. Назва походить від латинського lava - мити, це пояснюється тим, що римляни додавали лаванду у свої ванни для свіжості та аромату.

Використання в медицині: 

Лаванду застосовують для лікування багатьох захворювань судин головного мозку, вона також позбавляє від відчуття сонливості, допомагає при головних болях і запамороченні, допомагає при паралічі та судомах після перенесеного інсульту. Окрім того, вона сприяє виведенню сечі, зменшує зубний біль, розкупорює селезінку і печінку, гріє матку у вагітних, а також шлунок, у разі необхідності зігрівання, видаляє зайвий зміст водянки та інше.

Використання в косметології: Лаванду використовують для лікування виразок, педикульозу, для затягування ран, в якості додаткового засобу при лікуванні від укусів комах, тварин та змій, при випадінні волосся, опіках, акне, екземі, захворюваннях легенів.

Застосування лаванди в кулінарії:

У кулінарії використовують сушені квіти і лавандова олія. Лаванду, як пряність часто використовують в національній французької, італійської та іспанської кухнях. Страви, приправлені лавандою моментально набувають характерного аромат.

Квітки лаванди використовують як натурального ароматизатора при виготовленні деяких дорогих м'ясних і ковбасних виробів. Відомі рецепти оригінальних зелених соусів, а так само овочевих страв і масла, які виготовляють з чебрецю, шавлії, зелені кропу і лаванди. Головна користь лаванди полягає в тому, що при регулярному вживанні рослини в їжу зміцнюється імунітет і організм людини стає менш вразливий для різних вірусів і простудних захворювань.

В Італії, Іспанії, на півдні Франції нею приправляють салати, соуси, грибні, овочеві і рибні супи, другі страви з овочів, смажену і тушковану баранину. Страви посипають порошком лаванди так само, як перцем. Цікаво, що під час копчення виробів, лаванда разом з ягодами ялівцю додається до тліючим тирсі. У США пряністю ароматизують зелений китайський чай, домашні напої і овочеві салати. У ряді країн вона входить до складу трав'яних чаїв.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Производитель
Собственное производство
Країна виробництва
Албания
Назначение
для десертов и фруктов, для мяса, для напитков, для овощей, для соусов
Тип
специи
Форма отпуска
на развес
Фасовка
500 г
Властивості
Без ГМО Без солі
Властивості
Вегетаріанські Без цукру
Властивості
Органічні Безглютенові