Желатин харчовий TROBAS (свинячий) 180 блюм 340г

Желатин харчовий TROBAS (свинячий) 180 блюм 340г

Желатин харчовий TROBAS (свинячий) 180 блюм 340г від компанії МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - фото 1
254 ₴ 299 ₴
-15%, залишилося 6 днів
В наявності

Доставка

Показати всі 6 способів доставки

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Нідерланди
Призначення
для десертів і фруктів, для соусів
Тип
спеції
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
340 г
Упаковка
пластикова пляшка
Термін придатності
365 днів
Властивості
Без ГМО Без солі
Терміни дії знижки
з 20.06.2025 по 27.06.2025

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Желатин TROBAS 180 блюм (Trobas, Нідерланди)

Натуральний желатин харчовий проводитися при переробці кісток і сухожиль тварин, а також луски і кісток риби. До складу цієї добавки входять білки, жири, крохмаль, деякі види вітамінів і амінокислот.

Особливо приємно те, що желатин харчовий містить гліцин, ця амінокислота потрібна людському організму для забезпечення життєдіяльності. В інших білкових продуктах гліцину міститься мізерно мало, тому використання желатину для приготування страв дуже корисно для організму.

Спосіб застосування:
Желатин заливають холодною водою, витримують 30-40 хвилин, поки він не набубнявіє. Потім нагрівають, постійно помішуючи. Після повного розчинення його необхідно процідити.
Для отримання "тремтячого" желе розчиніть 20 гр. желатину в 1 л. води.
Для "твердого" желе - від 40 до 60 гр. на 1 л. води.

Хімічна природа: Тваринний білок, який отримують шляхом часткового гідролізу колагену зі шкіри свині.

Тим же, хто з якихось причин не хоче або не може вживати в їжу продукти, що мають тваринне походження, можна замінити желатин, агар-агаром. Цей продукт має чудові желирующими властивостями і проводитися при переробці морських водоростей.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Ми використовуємо cookies для покращення якості нашого сервісу