Желатин Міністерство спецій 340г

Желатин Міністерство спецій 340г

Желатин Міністерство спецій 340г від компанії МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - фото 1
355 ₴
В наявності

Доставка

Показати всі 6 способів доставки

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Туреччина
Призначення
для десертів і фруктів, для соусів
Тип
спеції
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
340 г
Упаковка
пластикова пляшка
Властивості
Без ГМО Без солі

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Харчовий желатин випускають в вигляді порошку, гранул або пластин без вираженого смаку чи запаху. Його виготовляють з кісткової та хрящової тканини, яку досить довго виварюють, поки вона не перетвориться в однорідну густу масу, яку потім висушують та подрібнюють. Желатин збільшується в об’ємі в воді при температурі 36 градусів і повністю розчиняється, якщо температура рідини становить 45 градусів.

В складі желатину є безліч корисних речовин, серед них гліцин, який допомагає контролювати роботу нервової системи і наповнює організм енергією. Лізин і пролін відповідають за синтез та регенерацію хряща. Також він містить алінін та інші амінокислоти.

Чому варто купити желатин?

Цей продукт має особливий склад і має безліч корисних властивостей:

  • Покращує роботу системи травлення, покриваючи шлункові стінки плівкою та мінімізуючи запальні процеси слизової.
  • Джерело колагену та білку, що робить його дуже корисним для шкіри, волосся та нігтів. Ефективний засіб профілактики від зморшок.
  • Зміцнює суглоби та зв’язки, допомагає при зрощенні переломів.
  • Стимулює діяльність мозку та нервової системи.
  • Нормалізує метаболізм.
  • Збільшує згортуваність крові.

Його часто використовують в медицині та косметології для різноманітних зовнішніх процедур — масок, аплікацій та компресів. Ціна желатину досить невелика, тому подібні процедури може дозволити собі кожна господиня.

В кулінарії желатин використовують для приготування:

  • заливних страв з м’яса та риби;
  • желе;
  • мусів;
  • киселю.

Якщо для ягідних та рибних страв радять використовувати більше желатину, то для фруктових та м’ясних краще взяти трохи менше, адже вони вже мають природні згущуючі речовини. Желатиновий порошок заливають водою і залишають при кімнатній температурі, поки він не набухне. Потім його підігрівають, періодично помішуючи до повного розчинення і вводять основний продукт. Готову рідину перемішують, остуджують і поміщають в холодильник.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.