Тим'ян Міністерство Спецій 100г

Тим'ян Міністерство Спецій 100г

Тим'ян Міністерство Спецій 100г від компанії МІНІСТЕРСТВО спецій - фото 1
65 ₴
В наявності

Доставка

 Самовивіз в м. РівнеБезкоштовно
 Кур'єр компанії в м. РівнеБезкоштовно
 Укрпошта40 - 100 ₴
 Делівері50 - 150 ₴
 MeestExpress50 - 150 ₴
Показати всі 6 способів доставки

Оплата

 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
 Оплата кур'єрові по м. Рівне
 Оплата під час самовивезення по м. Рівне
 Післяплата

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Тим'ян має вишуканий смак і аромат. Його застосовують як в свіжому, так і в сушеному вигляді. Свіжі нарізані гілочки чебрецю кладуть в супи, другі страви і соуси. Ця пряність покращує смак м'ясних і рибних страв. Добре підходить вона також до страв з домашньої птиці.

У домашньому консервуванні його застосовують при засолюванні томатів і огірків.

Тим'ян звичайний має приємний сильний аромат із гострим пряним гіркуватим смаком. У кулінарії як пряність використовують його листя. Дуже добре він діє на смак і запах овочевих страв, особливо з картоплі і капусти. Чебрець є чудовою приправою для супів з бобових - гороху, квасолі і сочевиці.

Надаючи невелику гірчинку, тим'ян звичайний робить пікантними смажені страви з жирного м'яса (свинини, баранини) і птиці (качки, індички, гусака). Цією пряністю присмачують страви з субпродуктів, дичину. Її кладуть в страви з яєць і різні сири. Добре підходить вона також для м'ясних паштетів з свинини, свинячої печінки. Часто використовують цей різновид чебрецю в випічці пирогів, пиріжків та інших виробів з тіста.

Залежно від страви норми закладки цієї пряності можуть істотно відрізнятися.

В меленому вигляді для додання аромату додають в салати, м'ясні та овочеві супи, курячі бульйони, блюда з риби і дичини, а також в соуси і маринади. Добре підходить ця пряність до смажених страв.

У харчовій промисловості її застосовують в сироварінні та консервуванні овочів. У суміші з іншими прянощами тим'ян кладуть при солінні томатів, огірків, кабачків, баклажанів, патисонів і ін. Чебрець нерідко додають в різні чаї та ароматні напої.

Так як чебрець має сильний аромат, під час приготування страв його використовують в невеликих кількостях. Норма закладки в середньому становить 1 - 2 г в свіжому вигляді, 0,2 - 0,3 г в сушеному з розрахунку на одну порцію.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Єгипет
Призначення
для м'яса, для птиці, для риби, для соусів, для супу
Тип
спеції
Вид
чебрець (чебрець)
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Показати всі