Тим'ян Міністерство Спецій 100г

Тим'ян Міністерство Спецій 100г

Тим'ян Міністерство Спецій 100г від компанії МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - фото 1
75 ₴
В наявності

Доставка

Показати всі 6 способів доставки

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Єгипет
Призначення
для м'яса, для птиці, для риби, для соусів, для супу
Тип
спеції
Вид
чебрець (чебрець)
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
100 г
Упаковка
пластикова пляшка
Властивості
Без ГМО Без солі

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Тим'ян має вишуканий смак і аромат. Його застосовують як в свіжому, так і в сушеному вигляді. Свіжі нарізані гілочки чебрецю кладуть в супи, другі страви і соуси. Ця пряність покращує смак м'ясних і рибних страв. Добре підходить вона також до страв з домашньої птиці.

У домашньому консервуванні його застосовують при засолюванні томатів і огірків.

Тим'ян звичайний має приємний сильний аромат із гострим пряним гіркуватим смаком. У кулінарії як пряність використовують його листя. Дуже добре він діє на смак і запах овочевих страв, особливо з картоплі і капусти. Чебрець є чудовою приправою для супів з бобових - гороху, квасолі і сочевиці.

Надаючи невелику гірчинку, тим'ян звичайний робить пікантними смажені страви з жирного м'яса (свинини, баранини) і птиці (качки, індички, гусака). Цією пряністю присмачують страви з субпродуктів, дичину. Її кладуть в страви з яєць і різні сири. Добре підходить вона також для м'ясних паштетів з свинини, свинячої печінки. Часто використовують цей різновид чебрецю в випічці пирогів, пиріжків та інших виробів з тіста.

Залежно від страви норми закладки цієї пряності можуть істотно відрізнятися.

В меленому вигляді для додання аромату додають в салати, м'ясні та овочеві супи, курячі бульйони, блюда з риби і дичини, а також в соуси і маринади. Добре підходить ця пряність до смажених страв.

У харчовій промисловості її застосовують в сироварінні та консервуванні овочів. У суміші з іншими прянощами тим'ян кладуть при солінні томатів, огірків, кабачків, баклажанів, патисонів і ін. Чебрець нерідко додають в різні чаї та ароматні напої.

Так як чебрець має сильний аромат, під час приготування страв його використовують в невеликих кількостях. Норма закладки в середньому становить 1 - 2 г в свіжому вигляді, 0,2 - 0,3 г в сушеному з розрахунку на одну порцію.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.