Приправа до плову 200г Міністерство спецій

Приправа до плову 200г Міністерство спецій

Приправа до плову 200г Міністерство спецій від компанії МІНІСТЕРСТВО спецій - фото 1
100 ₴ 125 ₴
-20%, последний день
В наявності

Доставка

 СамовивізБезкоштовно
 Доставка кур'єром (лише по м.Рівне)Безкоштовно
 Доставка "Укрпошта"За тарифами перевізника
 Доставка "Нова Пошта"За тарифами перевізника
 Доставка кур'єром за адресою по всій УкраїніЗа тарифами перевізника
Показати всі 8 способів доставки

Оплата

 Банківська картка (Liqpay)
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
 Оплата кур'єрові по м. Рівне
 Оплата під час самовивезення по м. Рівне
 Післяплата

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Щоб перетворити звичайний варений рис в смачний плов не обов’язково бути фокусником, досить використати відповідні спеції та приправи. Сама страва з’явилась тисячі років тому на території центральної Азії, однак досить швидко вона поширилась на весь материк. Як в європейському, так і в азійському варіанті плову, головним завданням спецій являється виконання функції натурального консерванту. Вони допомагають зберегти смакові та поживні якості м’яса або риби. Плюс, саме правильно підібрані спеції надають страві впізнаваного смаку та аромату, характерного для легендарного варіанту.

Як приготувати плов правильно?

Все дуже просто, достатньо купити приправи до плову в нас. Ми зібрали найкращі, високоякісні прянощі в відповідних пропорціях, скомпонувавши їх в цю спеціалізовану суміш, яка містить:

  • кумин;
  • барбарис синій;
  • коріандр;
  • паприку;
  • чилі;
  • часник;
  • куркуму;
  • різні види перцю;
  • томати та інші.

Зіру використовують в вигляді меленого та цільного насіння. Барбарис нейтралізує зайвий жир та додасть страві приємної кислинки. Перець характерний для більш європейських варіантів. Найчастіше зустрічається паприка та традиційний чорний, однак іноді їх доповнюють чилі та духмяним перцем. Він має дезинфікуючий та стимулюючий ефект, тому ідеальний для плову, гарно поєднується з яловичиною та свининою.

Під час приготування плову спочатку обсмажують м’ясо та овочі, а після цього в сковороду кладуть рис, який повільно тушать до повної готовності. Приправи додають в плов ще на стадії обсмаження м’яса, тоді воно достатньо насититься ними, а після цього і рис отримає відповідний запах та колір.

Враховуйте, що в солодку версію плову не потрібно додавати ніяких приправ, адже він отримує свій аромат та смак від чорносливу, кураги та інших сухофруктів. Хоча іноді можна посипати готову страву дрібкою кориці чи мускатного горіха.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Характеристики

Виробник
Собственное производство
Країна виробництва
Україна
Призначення
для м'яса, для плову, для птиці
Тип
приправа
Вид
набір спецій
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
200 г
Упаковка
пластикова пляшка
Властивості
Без ГМО Без солі
Терміни дії знижки
з 03.11.2022 по 27.11.2022