![МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ](http://images.zakupka.com/i3/firms/27/10304/10304372/ministerstvo-speciy_9e2331ae2676b3f_400x120.jpg)
Кунжут чорний Міністерство спецій 250г
![Кунжут чорний Міністерство спецій 250г від компанії МІНІСТЕРСТВО спецій - фото 1](http://images.zakupka.com/i3/firms/27/10304/10304372/kunzhut-chorniy-ministerstvo-speciy-250g_3ffe4b96f95d197_1024x3000_1.webp.jpg)
Доставка
Оплата
Опис
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Цінність кунжуту
Користь цього насіння неможливо недооцінювати, адже ще в Середньовіччі відомий лікар Авіцена використовував його під час приготування різноманітних цілющих відварів та настоянок. Сучасна медицина підтверджує такі цілющі властивості продукту:
-попередження розвитку раку шлунку, молочних залоз та товстої кишки;
-профілактика остеопорозу;
-нормалізація рівня холестерину та цукру;
-зниження тиску;
-зняття ревматичного болю.
Щодо застосування в кулінарії, кунжут активно використовується в кухні Азії та за її межами. Це важлива частина гарніру, та непоганий спосіб прикрасити будь-яку страву. Білим кунжутом часто посипають темні морепродукти для створення приємного контрасту. В Японії ці ароматні зерна такі ж важливі як в нас сіль чи перець, а в Кореї вони вважаються обов’язковою складовою салатів та повсякденних соусів.
В Україні білий кунжут використовують для виготовлення батончиків, збагачення граноли та інших варіантів сніданку, як посипку прісної та солодкої випічки — хліба, булочок, крекерів, бубликів. Сучасні кухарі додають його в гарніри з рису, він чудово поєднується з вареною броколі та смаженим гарбузом та куркою, морською рибою, кальмарами, восьминогами та креветками.
Країна-виробник: Індія.
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.