Кунжут чорний Міністерство спецій 250г

Кунжут чорний Міністерство спецій 250г

Кунжут чорний Міністерство спецій 250г від компанії МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - фото 1
150 ₴
В наявності

Доставка

Показати всі 6 способів доставки

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Індія
Призначення
для десертів і фруктів, для м'яса, для овочів, для птиці, для риби, для тіста, універсальна
Тип
спеції
Вид
кунжут
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
250 г
Упаковка
пластикова пляшка
Властивості
Без ГМО Без лактоз

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Цінність  кунжуту


Користь цього насіння неможливо недооцінювати, адже ще в Середньовіччі відомий лікар Авіцена використовував його під час приготування різноманітних цілющих відварів та настоянок. Сучасна медицина підтверджує такі цілющі властивості продукту:

-попередження розвитку раку шлунку, молочних залоз та товстої кишки;
-профілактика остеопорозу;
-нормалізація рівня холестерину та цукру;
-зниження тиску;
-зняття ревматичного болю.


Щодо застосування в кулінарії, кунжут активно використовується в кухні Азії та за її межами. Це важлива частина гарніру, та непоганий спосіб прикрасити будь-яку страву. Білим кунжутом часто посипають темні морепродукти для створення приємного контрасту. В Японії ці ароматні зерна такі ж важливі як в нас сіль чи перець, а в Кореї вони вважаються обов’язковою складовою салатів та повсякденних соусів.

В Україні білий кунжут використовують для виготовлення батончиків, збагачення граноли та інших варіантів сніданку, як посипку прісної та солодкої випічки — хліба, булочок, крекерів, бубликів. Сучасні кухарі додають його в гарніри з рису, він чудово поєднується з вареною броколі та смаженим гарбузом та куркою, морською рибою, кальмарами, восьминогами та креветками.

Країна-виробник: Індія. 

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.