Чому варто вживати натуральні приправи?

Науковці довели, що спеції та прянощі виконують дуже важливу роль, збільшуючи біологічну цінність страв та продуктів. В багатьох національних стравах вони підібрані з дивовижною точністю, компенсуючи нестачу мікро- та макроелементів, яких не вистачає. Отож, щоб підвищити цінність своєї їжі, яка в сучасних умовах часто не дає потрібного насичення, варто просто купити спеції.

Однак намагаючись збільшити кількість поживних речовин за рахунок прянощів доводиться зіштовхуватись з іншою проблемою — низька якість продукції. Деякі нечесні виробники пропонують купити приправи за досить невисокими цінами, бо витрачають на їх створення значно менше, доповнюючи суміші сіллю (її кількість може становити цілих 70%), штучними барвниками та підсилювачами смаку, серед яких почесне місце займає інозінат та глутамат натрію. Саме ця речовина викликає бажання споживати більшу кількість їжі, що веде до ожиріння та захворювань серцево-судинної системи. А про трави невідомого походження, щедро приправлені невідомими ароматизаторами, навіть не хочеться згадувати, адже лише ретельні дослідження здатні визначити рівень шкідливості таких приправ.

Натомість Міністерство спецій пропонує лише натуральні прянощі, виготовлені з високоякісної сировини. Вони не містять підсилювачів смаку, а та невелика кількість солі в сумішах являється просто природним консервантом, адже аромат наших приправ достатньо насичений сам по собі і не потребує штучних покращень смакових відчуттів від їх використання.

Вітрина
Перцемолка Міністерство СпеційПерцемолка Міністерство Спецій
95 грн
Купити
Повідомити про наявність
Контакти
МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ
Контактна особа:
Олена
Телефони:
+380 (98) 900-75-80показати+380 (98) 900-75-80 все+380 (98) 900-75-80 Менеджер з продажу Олена+380 (95) 892-46-19 Менеджер з продажу Наталія+380 (96) 800-75-03 Менеджер з постачання
Адреса:
33024, Україна, Рівненська обл., Рівне, вул. Соборна, 370в на мапі
Графік роботи:
Пн-Пт 9:00 - 18:00 без перерв;
Сб, Нд вихідні
Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх