Лимонна кислота Міністерство спецій
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
У 1784 році була відкрита лимонна кислота. Її виділив із недостиглих лимонів аптекар зі Швеції. На вигляд - це кристали білого порошку з кислим смаком. Її можна розчинити у спирті та воді.
Лимонну кислоту активно використовують у харчовій промисловості. За її допомогою можна забезпечити триваліший термін зберігання продуктів. Вона є регулятором кислотності. Це чудовий консервант. Вона надає продуктам приємного кислуватого смаку.
Крім того, її застосовують і в домашній кулінарії. Її додають до компотів, борщу, соусів, риби. Лимонна кислота у невеликих кількостях дозволена для використання у дитячих закладах для приготування їжі.
Лимонною кислотою чистять посуд, пральну машину, праску, срібло, поверхні.
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.