Глутамат натрію, 100г Міністерство Спецій

Глутамат натрію, 100г Міністерство Спецій

Глутамат натрію, 100г Міністерство Спецій від компанії МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - фото 1
40 ₴
Немає в наявності

Доставка

Показати всі 6 способів доставки

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Китай
Призначення
для м'яса, для риби, для супу
Тип
спеції
Вид
глутамат натрію (глютамат натрію)
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
100 г
Упаковка
дой-пак

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Глутамат натрію – це білий кристалічний порошок, який добре розчиняється у воді. Зовні схожий на сіль чи цукор. Але смак у нього другий, на Заході про нього говорять «savoгу» – бульйоноподібний чи м'ясний смак.

Глутамат натрію (глютамат натрію, обидва написання вірні) дозволений практично у всіх країнах світу, в тому числі в Україні як добавка, що підсилює та модифікує смак та аромат харчових продуктів, для роздрібного продажу (п 2.6 СанПіН 2.3.2.1293-03), приправи та прянощі у кількості згідно з ТІ (п. 3.14.2 СанПіН 2.3.2.1293-03), у харчові продукти у кількості до 10 г/кг індивідуально або в комбінації з іншими глутаматами у перерахунку на глутамінову кислоту.

Зазвичай ГЛУТАМАТ використовується для посилення смаку та аромату у виробництві сухих супів, бульйонів, продуктів швидкого приготування, чіпсів, крекерів, соусів, майонезів, кетчупів, м'ясопродуктів, консервованих море- та рибопродуктів у кількості від 0,1 до 0,5%.
Може додаватися до продукту разом із сіллю. Дозування солі зазвичай при цьому зменшують на 10%.

Норма закладки Е621 (e621): 50-200 г на 100 кг м'ясної сировини.

Китай.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.