Паприка копчена різана Міністерство спецій

ОписХарактеристикиПодібні товари
450 грн/кг
Мінімальне замовлення: 0 кг
Під замовлення, 5 днів
Замовити товар
Передзвоніть мені
Умови оплати та доставки
Умови повернення та обміну

Повернення товару за рахунок покупця протягом 14 днів

Компанія здійснює повернення і обмін товару у відповідності із вимогами законодавства.
Повернення товару можливе протягом 14 днів після отримання.
Відповідно до чинного законодавства ви можете повернути товар належної якості або обміняти його, якщо:
- товар повністю укомплектований і збережена упаковка;
- збережені всі ярлики і маркування;
- товар зберігає товарний вигляд і свої споживчі властивості.

Товар можна оплатити онлайн:
Контактна інформація
+380 (98) 900-75-80показати+380 (98) 900-75-80 все+380 (98) 900-75-80 Менеджер з продажу Олена+380 (95) 892-46-19 Менеджер з продажу Наталія+380 (96) 800-75-03 Менеджер з постачання
Адреса: 33024, Україна, Рівненська обл., Рівне, вул. Соборна, 370в
Написати постачальнику
У магазині діє система знижок!
При разовій покупціНакопичувальна знижка
3% при замовленні від 2000 грн
5% при замовленні від 3000 грн
3% при суммі замовлень від 1000 грн
5% при суммі замовлень від 2000 грн
7% при суммі замовлень від 5000 грн

Опис

Паприка натурального копчення - це можливість в домашніх умовах приготувати страву з ефектом багаття і гриля. Найкраще вона поєднується з запеченим, тушкованим, смаженим або приготованим на грилі м'ясом. Відмінно підійде для картоплі, овочевого рагу, теплих салатів. Паприка добре поєднується з часником, цибулею, коріандром, куркумою, лавровим листом, корицею, пряними травами, перцями і іншими спеціями, з сушеними овочами.

Характеристики

Производитель
Собственное производство
Страна производства
Украина
Назначение
для мяса, для овощей, для птицы, для рыбы
Тип
специи
Вид
перец красный (паприка)
Форма отпуска
на развес
Властивості
Без ГМО Без солі
Властивості
Вегетаріанські Безглютенові
Паприка копчена різана Міністерство спецій

Відгуки

Поки немає відгуків
Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх