Суміш французька до м"яса Міністерство Спецій 100г

ОписХарактеристикиПодібні товари
60 грн
Мінімальне замовлення: 0 шт.
Немає в наявності
Повідомити про наявність
Передзвоніть мені
Умови оплати та доставки
Умови повернення та обміну

Повернення товару за рахунок покупця протягом 14 днів

Компанія здійснює повернення і обмін товару у відповідності із вимогами законодавства.
Повернення товару можливе протягом 14 днів після отримання.
Відповідно до чинного законодавства ви можете повернути товар належної якості або обміняти його, якщо:
- товар повністю укомплектований і збережена упаковка;
- збережені всі ярлики і маркування;
- товар зберігає товарний вигляд і свої споживчі властивості.

Контактна інформація
+380 (98) 900-75-80показати+380 (98) 900-75-80 все+380 (98) 900-75-80 Відділ продажу+380 (96) 800-75-03 Відділ постачання
Адреса: 33024, Україна, Рівненська обл., Рівне, вул. Соборна, 370в
Написати постачальнику
У магазині діє система знижок!
При разовій покупціНакопичувальна знижка
3% при замовленні від 2000 грн
5% при замовленні від 3000 грн
3% при суммі замовлень від 1000 грн
5% при суммі замовлень від 2000 грн
7% при суммі замовлень від 5000 грн

Опис

До складу суміші французької для м’яса входять: паприка мелена, зіра мелена, орегано, гірчиця зерно, кмин зерно, часник гранули, чилі різаний, гібіскус подрібнений, сіль.

Така суміш може використовуватися для маринаду до шашлику, як посипку для тушкованого і смаженого м'яса. На додаток, рекомендуємо обмежено використовувати кислі компоненти (лимон або оцет), тому що гібіскус містить в собі достатньо кислої нотки.

Вдале поєднання спецій дозволить зробити смак Ваших страв оригінальним і довершеним.

Характеристики

Производитель
Собственное производство
Страна производства
Украина
Назначение
для мяса, для шашлыка
Тип
специи
Вид
набор специй
Форма отпуска
в индивидуальных упаковках
Фасовка
100 г
Упаковка
дой-пак
Властивості
Без ГМО Органічні
Властивості
Вегетаріанські Безглютенові
Суміш французька до м"яса Міністерство Спецій 100г

Відгуки

Поки немає відгуків
Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх