Імбир мелений Міністерство Спецій 200г

Імбир мелений Міністерство Спецій 200г

Імбир мелений Міністерство Спецій 200г від компанії МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - фото 1
120 ₴
В наявності

Доставка

Показати всі 6 способів доставки

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Індія
Призначення
для десертів і фруктів, для напоїв
Тип
спеції
Вид
імбир
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
200 г
Властивості
Без ГМО Без солі

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Імбир здобув популярність в якості унікальної пряності та рослини з цілющими властивостями ще в часи Древньої Індії і Китаю. Вже тоді корінь використовували для приготування ароматних страв та лікування різноманітних хвороб. Певний час імбир був засобом платежу, адже мав високу вартість.

Все про імбир

Це багаторічна трав’яна рослина з довгим і вузьким листям. Вона має оранжеві, фіолетові та жовті квіти, які дуже приємно пахнуть. Однак найважливіша частина — корінь. В свіжому вигляді він має білий колір та після висушування темніє. Саме його використовують як спецію та ліки, тож варто розібратись як вживати корінь імбиру.

Порошок з його кореня має світло-жовте забарвлення, приємний аромат та гострий присмак. Він здатен:

  • прискорити обмінні процеси;
  • виводити токсини;
  • нормалізувати рівень цукру в крові;
  • позбавити почуття здуття та болі в животі;
  • зняти запалення;
  • стимулювати роботу імунної системи.

Він містить вітаміни А, С, В, Р, корисні мінерали, жирні кислоти та масла.

Куди і навіщо додають сушений імбир?

В сухому вигляді продукт використовують в:

  • кулінарії;
  • народній медицині;
  • косметології.

Спецію додають в безліч страв. Соуси та заправки отримають приємний пікантний смак. Це чудовий додаток до каш, супів, салатів, грибних та овочевих закусок, страв з бобових і різноманітних десертів. Найпопулярнішими вважаються імбирні пряники. Додавши дрібку до кави чи чаю, ви швидше зігрієтесь. А джеми і варення стануть значно ароматнішими. В деяких європейських країнах пряність додають в морозиво та до випічки, замішуючи безпосередньо в тісто.

Лікарі часто рекомендують вживати імбир при застуді, ГРЗ та грипі. Також він допомагає заспокоїти шлунок і зменшити нудоту. В косметології його використовують через ефект омолодження, додаючи до різноманітних масок та кремів.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.