МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙСухе молоко Міністерство спецій

Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.
Сухе молоко – це концентрований молочний продукт, виготовлений шляхом висушування натурального коров’ячого молока з максимальним збереженням його поживних властивостей. Має приємний молочний смак, світло-кремовий колір і ніжний аромат.
Підходить для:
• приготування каш, випічки, соусів, десертів
• додавання до кави, чаю, коктейлів
• використання в домашньому господарстві, кондитерських і пекарнях
Без додавання цукру та консервантів.
Сухе молоко слід зберігати в щільно закритій тарі, у сухому, темному місці при температурі до +20°C. Уникати вологості та прямих сонячних променів. Після відкриття використати протягом 2–3 місяців.
Як розвести сухе молоко:
Для отримання 1 літра молока, потрібно 5 столових ложок сухого молока (25 г) розвести у 200 мл води.
Розводять сухе молоко теплою кип'яченою водою (45-60°C), поступово вливаючи воду і помішуючи.
Властивості:
Жир - макс. 1,25%
Білок - мінімум 34%
Вологість - максимум 4%
Індекс розчинності - максимум 0,5мл
Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.