Італійські трави Міністерство Спецій 50г

Італійські трави Міністерство Спецій 50г

Італійські трави Міністерство Спецій 50г від компанії МІНІСТЕРСТВО СПЕЦІЙ - фото 1
30 ₴
В наявності

Доставка

Показати всі 6 способів доставки

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Призначення
для м'яса, для овочів, для риби, для соусів, для супу
Тип
приправа
Вид
італійські трави
Форма відпуску
в індивідуальних упаковках
Фасовка
50 г
Упаковка
дой-пак
Властивості
Без ГМО Без солі

Опис

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.

Італійські трави — приправа, без якої важко уявити кухню сучасної господині, адже страви цієї сонячної країни давно перекочували в наше життя. Класичний склад цієї відомої суміші містить:

  • базилік;
  • орегано;
  • часник;
  • цибулю;
  • кмин;
  • розмарин;
  • петрушку.

Для довшого збереження аромату ми також додаємо трохи солі. Таким чином ці пряні трави чудово зберігаються і навіть дрібка суміші здатна перетворити страву в справжній апетитний та ароматний шедевр.

Італійські спеції та прянощі мають м’який присмак і помірно пряний аромат. Завдяки цьому вони чудово вдосконалюють страви, не перекриваючи їх основний смак.

Суміш часто використовують в дієтах, адже вона покращує апетит та стимулює травні процеси. Вона корисна для всіх, хто має проблеми з системою травлення, за винятком онкологічних та виразкових захворювань.

Страви, заради яких варто купити італійські трави?

Бажаєте, щоб звичні страви заграли новими барвами? Обов’язково зверніть увагу на нашу суміш. Вона ідеально доповнить:

  • піцу з будь-якою начинкою;
  • італійський хліб;
  • салати, особливо з оливками, свіжими помідорами, огірками, руколою та іншими овочами;
  • лазанью з сирною, овочевою або м’ясною начинкою;
  • м’ясні запіканки з соусом чи підливою на основі томатів або вершків;
  • овочеві супи, грибні супи-пюре та традиційні італійські томатні супи, які подаються холодними;
  • тушені, варені або запечені м’ясні та рибні страви;
  • яєчні та мучні соуси для м’яса, риби, теплих салатів і, головне, - пасти.

Під час приготування птиці, сумішшю натирають тушки і маринують таким чином декілька годин. При тушкуванні її додають за 5 хвилин до готовності страви. В пасту, піцу та соуси прянощі додають за 2-3 хвилини до готовності. Але зауважте, що їх краще не додавати в панірування, адже пригорілі трави смакують не дуже добре.

Увага! Загальна сума замовлення має складати не менше 150грн.